Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bayram Alışverişi İçin Öneriler



Ramazan Bayramı’na çok az kaldı. Bayrama kalan sayılı günlerlealışveriş yoğunluğu da heryerde yoğunlaştı. Hem AVM’lerde, hem cadde mağazalarında hem de online alışveriş sitelerinde herkes kendisine ve sevdiklerine kıyafet ve diğer bayram alışverişlerine çoktan başladı. Alışveriş sadece kıyafetle bitmiyor. Şeker ve çikolatalar, ikramlıklar, çocuklar için ufak hediyeler derken bayram alışverişi için önerileri de muhakkak bilmemiz gerekiyor. İşte bayram alışverişine çıkmadan muhakkak okumanız gereken başlıklar.

Sıcaklardan korunarak alışveriş yapmak


Geçenlerde Modanisa Yönetim Kurulu Başkanı Sami Türe şöyle bir açıklama yaptı. Bayram alışverişinin en yoğun olduğu saatler iftardan sonra başlıyor ve sahura kadar devam ediyor. Sizler de online alışverişsitelerini kullananlardansanız sıcaklarla karşılaşmadan evinizde rahat bir şekilde online satış sitelerinden kıyafet alışverişi yapabilirsiniz. Yalnız bunun için acele edin. Aldığınız kıyafet dar ya da bol gelirse bayrama kadar hemen değiştirme vaktiniz olsun.

AVM’ler ise sıcak yaz günlerinde tercih edeceğiniz ikinci bir adres. Klimaların eşliğinde çok yorulmadan ve sıcaklardan korunarak AVM’lerden de bayram alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Seçtiğiniz markalardan hem kendinize hem ailenize kıyafetlerinizi aldığınız gibi, büyük süpermarketlerinden de ikramlıklarınızı ve bayram şekerlerinizi de alabilirsiniz.

Cadde mağazalarından vazgeçmeyenler

AVM’ler ve online alışveriş siteleri bana göre değil, caddede bayram alışverişi yapmanın keyfi bambaşka diyenler için, iftardan sonraki vakit en uygun zaman. Bayram yaklaştıkça çoğu cadde mağazası sahura kadar bile açık. Özellikle yaz indirimlerinin başladığı şu günlerde bayram alışverişinin de keyfi bambaşka.

Bayram alışverişinde neler alınmalı?

Eteklerelbiseler ilk tercihiniz olsun. Yazlık uzun kollu tunikleri de kumaş pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Yeni sezon şal ve eşarpları indirimli fiyatlarla almayı ihmal etmeyin. Soft renkler bayram kombinlerinizde ilk tercih edeceğiniz renkler arasında yer almalı. Salaş tek renk elbiselerinizi kalın ışıltılı kemerlerle kullanabilirsiniz. Uzun kolyeler ve bileklikler aksesuar yatırımlarınızda çokça alınacak parçalar arasında.

Türkan Eraslankılıç

Yeşiltopuklar

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder