Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aker 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu


Ölçülü giyimi tercih eden kadınların ilk adresleri arasında yer alan Aker, 2014-2015 Sonbahar Kış koleksiyonu ile karşınızda. Her sezon olduğu gibi bu sezon da, tesettür giyim firmaları arasında koleksiyon sunumunu ilk yapan Aker oldu.


Dünya markalarınının koleksiyonlarına doymuşken, biz tesettürlü kadınlara hitap eden markaların 2014-2015 sezon koleksiyonlarını görmeye başlamak heyecan verici. Bu sezon Aker bizler için neler yapmış merak ediyor musunuz? İşte tüm detaylarıyla incelediğim Aker’in, yeni sezon koleksiyonu.


Minimal şıklığın en iyi temsilcisi

Aker yeni sezon koleksiyonunu inceledikten sonra, modelleri canlı görmek istedim. Kumaşların dokusu, modellerdeki renk ahengi, tasarımlardaki en ince detaylar, Aker modellerinde muhteşem bir sanatsal duruşla beni karşıladı.
İtiraf etmeliyim ki Aker, her sezon minimal şıklığı en iyi yansıtan markalar arasında.


Ölçülü giyimi tercih eden tüm kadınların stillerinde, minimal tasarımlar önemli bir yer edinmeli. Aker 2014-2015 sonbahar kız sezonu koleksiyonu ile, şıklığı sadelikte arayan tüm kadınlara birbirinden güzel tasarımlar sunuyor.


Gelenekselleşen tasarımlar

Aker deyince hepimizin aklına, Aker’in gelenekselleşen tasarım çizgisi gelir. 2014-2015 koleksiyonu ile bu çizgiyi koruyan Aker, gelenekselleşen modelleri ile her sezon beklenilen algıyı da korumakta. Aker şıklığı kadının sadeliğini yansıtırken, gelenekselleşen modellerindeki çizgiyi de her sezon yükseltmekte. Özellikle modellerdeki kumaş kalitesi, Aker’in bu alandaki uzmanlığını da bize yansıtıyor.


Ofis şıklığında bir adım önde

Çalışan kadınların ofis stilleri, gündemlerindeki ilk konuların başında gelir. Aker çalışan kadınların kıyafetlerine, minimal çizgilerle dikkat çekiyor. Koleksiyonun tamamına baktığımızda ister günlük giyimde, ister ofiste rahatlıkla kullanılabilecek tasarımlar, sezon trendleri ile tüm kadınların beğenisi kazanacak. Kendinden emin, güçlü bir kadının profilini yansıtan Aker aynı zamanda şehirli ve modern bir hayatın içinde olan tüm kadınların stil ihtiyaçlarına karşılık veriyor.



Aker 2014-2015 Sonbahar Kış koleksiyonunda modern duruşlu yelekler, renk blokları ile tasarlanan tunikler, oversize uzun ceketler, renk zenginliği içerisindeki gömlekler dikkat çekiyor. Tüm kıyafetleri  birbiriyle en uyumlu renk ahengi ile tamamlayan Aker ipek eşarpları da, kombinlerinizde size büyük bir kolaylık sağlayacak. İşte birbirinden şık modelleri ile Aker yeni sezon koleksiyonu.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder