Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tesettür Kombinlerinde Şık Detaylar

Tesettürlü kadınlar için kombin yapmak detay gerektiriyor. Özellikle şık görünmeyi isteyen kadınlara önerim, kombinlerindeki tüm detaylara özen göstermeleri. Pudra renk kış için çok ideal gözükmeyebilir, ama siyah yanına eklendiğind pudra tonları, soğuk havalarda kullanılabilinecek renklerden.
Günlük spor şıklık dendiğinde, ilk aklınıza gelen rahat parçalar olmalı. İnce pileli bir etek, çizgili zarif bir triko, salaş formlardaki pelerin günlük spor şıklığımızda tercih ettiğim parçalar. Kombindeki aynı renk dengesini kırmak için, koyu kırmızıyı kullanıyorum. Tercihim bu renkte çanta ve şaldan yana.

Denimler kurtarıcımız. Özellikle pantolon rahatlığını seven kadınlar kot pantolonları ile şık kombinlere imze atabilir. Laciverti mavi ve beyazın hakim olduğu uzun tunik ve kot pantolonla kombinlemeyi tercih ediyorum. Hardal bu kombinde renk dengesini sağlayacak ikinci kontrast tonum.
Siyah kabarık eteklerden asla vazgeçemiyoruz. Soğuk havalar dendiğinde siyah etekler kurtarıcı parçalarımız arasında. Sezon trendi pelerin bu kombindeki trendy görüntümüzün odak noktası. Siyahla saksın birbirine çok yakıştığını da bu kombinde özellikle göstermek istedim.
Lilanın tüm tonları insana mutluluk veriyor. Ben hala bu renkle çok barışık olamasam da lila tutkunları çok fazla. İşte lilanın en hoş tonunun hakim olduğu zarif bir kombin. Lila inci kolyemiz kombinimize özel aksesuar olarak karşınızda.
Siyah ve krem, kışın sevilen ikili renklerinden. Bu iki tonu kış kombinlerinizde birbiri ile harmanlayabilirsiniz. Kışa özel sizler de her kıyafetinizi doğru parçalarla bir araya getirerek kombinleyebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

1 yorum :

  1. Gerçekten oldukça şık detaylar var. Tesettür Abiye için de önerileriniz neler? Teşekkürler.

    YanıtlaSil