Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Güne, 4 Kombin


Bugün size yine dört farklı kombini sunmak istedim. Her kombin kendi içerisinde parça ve renk dengesi ile önemli. İlk kombinimdeki yeşilin en özel tonu kombinimizin, zarafetine etki ediyor. Sezon rengi servi yeşilini, bu kombinde en iyi örneğiyle görmektesiniz. Bu arada enine çizgili bir ceketi asla kilolu kadınlara önermiyorum.


Siyah etekler her üst grupla muhteş bir uyum sergiler. Bu yüzden siyah etekler gardroplarımızın vazgeçilmezleri arasında. Her kombininizde topuklu ayakkabı düşünmeyin. Düz klasik ayakkabılar da size farklı bir şıklık katacaktır unutmayın. Siyah gri ve su yeşili kombinimizin renk ayaklarını oluşturuyor.




İtiraf edeyim bu kombini ben çok beğendim. Umarım sizler de beğenirsiniz. Klasik sade parçalar benim her zaman favorilerim arasında. Fuşya bol pantolonu zarif pastel tonlardaki mavi tunikle kombinlemek gerçekten estetik algıyı oluşturmakta. Sizler de bol pantolonlarınızla çok şık kombinler yapabilirsiniz.


Özel günlerin aranılan kombinlerine farklı bir örnek daha. Pudra tonlarındaki siyah desenli eteğimizi yine kendi tonlarında bir gömlekle kullanmayı uygun gördüm. Böyle bir kombini özel günlerde düşündüğümden renk kontrast dengesini siyahtan yana kullanmak istedim.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder