Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dört Kombinden Birini Beğenin; Kendinizi Sevindirin



Sonbaharda da kelebekler uçar. Feminen bir kalem etek zerafetine asil bir panço pelerine ne dersiniz? Sakin, dingin bir ruh haliyle sonbahardan kışa gülümsersiniz. Klasik, beyaz bir gömlek vintagesiyle ayakkabı ve çanta şıklığınızla asilsiniz. Pırlantalı bilezikleriniz, saat, gözlüğünüz ve olmazsa olmazınız ipek şalınızla son derece asilsiniz.

Kışın eşiğinden bakan güneşe aldırmayın siz!.  Kaşe pardösünüz, klasik yün hırkanız biraz da spor diyorsanız işte vazgeçilmez kot pantalonunuz!..  Bluzunuz, ayakkabınız ve askılı çantanızla bir fenomensiniz artık. Klasik bir ipek eşarpla masum, muhafazakar ve gelenekçi bir hanımefendisiniz artık!..


Bir latin rüzgarı ne kadar kahverengilikler varsa taşımış bu kombine. Sonbaharın ruhu biraz kahverengi, biraz turuncu. Fırfırlı etek üstüne kışlık kumaş bir manto özgürlüğü. Triko boğazlı kazağınız kışlık postallarınızla göz kırpıyor bak!.. Pop art desenli çantanızla kurumuş yapraklar üzerinde yürüyüş yapın yeter...


Bir de kışı hayal edin. Buz mavisi bir gökyüzü, Bacası tüten küçük bir dağ evi sizi misafir kabul edebilir. İçinizi ve dışınızı ısıtan bir kıyafet, sizi kışı sevdirebilir. Kışlık mantonuzla, otantik tuniğiniz, babet ayakkabınız, özgür bir kot bulujeaniniz olmalı artık. Bir de çantanız olmalı, olmassa olmazınız ipek şalınız gibi kahverengi.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder