Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tesettür Abiye Elbise Modelleri


Özel günlerin vazgeçilmezidir abiye elbiseler. Tesettürlü kadınlar için abiye elbise modellerini seçmekte gerçekten zor. Bazı modeller tesettürlü abiye elbise modeli diye anılsa da, maalesef tam uygunluk içerisinde olmuyor. Sizler için araştırdığım abiye elbise modelleri, özel günleriniz için size ilham olabilir. İlk elbise pudra ve kırmızı. Bu iki tasarımı da çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.


Abiye elbise modellerinde en çok aranılan ve beğenilen renklerden birisi de saks. Enerjik ve iddialı renk olan saks mavisinin, çok özel iki modelde yorumunu görüyorsunuz. Bir tanesi balık etek formunda model. Böyle bir elbise seçimini zayıf kadınlara öneriyorum. Diğeri a kesim elbise modelinde. Uçuş uçuş eteği gerçekten çok zarif bir görüntü ile karşımıza çıkıyor.




Abiye elbise seçimlerinde model kadar renkte önemli. Renk konusunda karar veremiyorsanız, teninize en uygun rengi seçmenizi öncelikli öneriyorum. Ceviz yeşili ve koyu kırmızı renk olarak iddialı ve çok şık. Sizler de özel günlerinizde tercih edeceğiniz abiye elbiseleriniz için bu iki rengi düşünebilirsiniz.


Asla koyu renklerden vazgeçmem mi diyorsunuz. İşte lacivertin en asil tonu sizlerle. Özellikle kilolarından hoşnut olmayan kadınlara abiye elbise seçimlerinde koyu renkleri öneriyorum. Bu renk elbise seçiminizde gold ve gümüş çanta seçimi ile çok şık bir görüntüyü elde edebileceğinizi söyleyebilirim.


Mint ve morun özenli bir tasarımda buluştuğu iki güzel elbise. Ben bu iki rengi ve modeli de çok beğendim. Bu yazımda paylaştığım tüm modeller Pronovias markasına aittir. Beğendiklerinizi markadan temin edebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder