Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Özel Feraceler: Vavesa Moda



Kıyafetlerde modanın getirdiği sanatsal figürlerin, bir kumaşta nasıl hayat bulduğunu ve kadınların gönlünde nasıl taht kurduğunu görüyoruz. Yeni bir marka olan Vavesa Moda, en özel ferace modelleri ile kadınların gönlünde that kuracağa benziyor. Özel arabi işlemeleri, gold detaylı geçişler feracelerin albenisini daha da artırmakta. Vavesa Moda ayrıca sadece siyah değil, tüm renklerde size farklı modeller sunuyor.
Ülkemizde özgürlükler genişletildikçe, kadın cinsiyeti üzerindeki baskılar bir bir kaldırılırken, inancın da özgürce işaret ettiği tesettür formlarına uygun tasarımların daha da anlam kazandığını görmek bizi mutlu ediyor. Tesettür firmaları dayatma üzerine değil,  toplumumuzun inanç ve kültür değerleriyle buluşmasından kaynaklanan ölçülü modellerle karşımıza çıkıyor. Vavesa ferace modellerindeki zarafet ve rahat kalıplar ölçülü giyinmeyi tercih eden kadınların tüm stil ihtiyaçlarına cevap verecek tarzda.
Vavesa Moda kadınsı çizgileri feminen gizli dokunuşlarla içselleştiren, bolluk ve sadelikle zenginlik temasını aşılayan bir isim olarak artık bizimle. Ferace modellerindeki renkler, motifler, simli işlemeler,  hüsnü hattın levhalaşan yorumu, bir kez daha dikkatlerimizi çekiyor. Siyahın gizemi, mavinin duruluğu, yeşilin naifliği, morun büyüsü ile tüm modeller, renk duygusallığı içinde ruh ve bedenle uyum sağlayan bir koleksiyon hikayesi ile tüm kadınlara hitap ediyor. Vavesa Moda'yı sizin de çok beğeneceğinizi şimdiden söyleyebilirim.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder