Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kemerler Nasıl Kullanılmalı



Kıyafetlerimizde kombin yaparken her bir detaya özen gösteririz. Özellikle kombinlerimizde aksesuarlar, büyük önem arz eder. Peki en önemli aksesuarlarımız arasında olan kemerler nasıl kullanılmalı biliyor musunuz? Doğru yöntemle kullandığınız kemer, şıklığınızı bir adım öne taşıyacaktır unutmayın.


Ceketlerle kullanım

Ceketlerle kemer kullanımı kulağa biraz uzak geliyor değil mi? Oysa ceketinizi bir kemerle kullandığınızda, kombininizde tamamen farklı bir hava oluşacak. Ceketinizin üzerine, ceketinizin modeli ve rengi ile uyumlu kemer takın. Ceketinizin önü ister açık, ister kapalı olsun her iki kullanım şeklinde de kemer kullanabilirsiniz.



Trikolarla kemer takın

Soğuk havalarla birlikte triko ve hırka kullanımı da bir hayli arttı. Peki trikolarınızla kemer kullanmayı hiç denediniz mi? Kazak, uzun hırka ya da basic trikonuz olsun, bunların hepsi ile kemerleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu, kemeri belinize oturacak şekilde asla sıkmayın ve bel hizasında kemerinizi tutun.


Elbiselerin en önemli aksesuarı

Ölçülü giyimi tercih eden kadınlar için elbiseler ayrı bir önemdedir. Kemerlerinizi en rahat elbiselerinizle kullanabileceğinizi unutmayın. Özellikle metalik renklerdeki kemerleri elbiselere çok yakıştırıyorum.


Mantolarınıza kemer takın

Kışla birlikte hepimizde birbirinden şık mantolar kombinlerin dış giyim parçası olmakta. Bu sezon trendler arasında da olan, mantolarınızın üzerine kemer takmayı muhakkak deneyin. Böyle bir kullanımda mantonuzdaki peplum etkisi, stilinizi fazlasıyla güçlendirecek emin olabilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder