Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kombinlerde Renk Ahengi

Tesettür giyimde doğru kombinleri yapmak gerçekten hassas konuların başında. Kombinlerde kıyafetlerin uyumu, renk ahengi, bedeniniz ve stilinizle uyumlu olması doğru bir imajında adresi. Sizlere ilham vermesi için hazırladığım kombinlerden dört tanesini daha, bugün sizlerle paylaşıyorum. Bugüne özel hazırladığım kombinlerde renk ahengine dikkat etmelisiniz.

İlk kombinimiz siyah ağırlıklı. Böyle bir kombinle ofis stilinizi oluşturabilirsiniz. Siyah, kahve ve ekrunun şeritler halinde geçişlerinin olduğu uzun hırka, kombinimizde odak noktası. Klasik uzun bir triko olduğu için siyah kumaş pantolonu özellikle tercih ediyorum. Sivri burun ayakkabılar trendler arasında. Ayakkabı tercihimle de trendlere vurgu yapıyorum. Baklava dilimli çanta ise şıklığınızda estetik bir algıyı da beraberinde getirecek.


Soğuk havalar geldiğinde ilk aklınıza koyu renkler gelmesin. Koyu pembe kareli a kesim eteğimiz sonbahar ve kış mevsiminde enerjik kombinleriniz için size iham versin. Baskın bir renk olan koyu pembe eteğimizi, kırık beyaz gömlek ve açık gri manto ile kombinliyorum. Ben eteğimizin üzerine desenli bir ipek eşarp seçtim. Siz tek renk şalları da böyle bir kombinde düşünebilirsiniz.




Kim demiş kadınlar için pembe, her renkten daha önde gelir diye. Benim için mavi pembeden daha da özel bir renk. Eğer maviler kombinimde yer alıyorsa o günümün daha da mutlu geçtiğini söyleyebilirim. Günlük kombinlerinizde mavileri kendi tonlarındaki diğer parçalarla birleştirirken, ekru bir hırkayı da, dış giyim olarak tercih edebilirsiniz. Kombinimizdeki tüm kıyafetler tek renk olduğundan, ipek eşarp tercihim desenli bir modelden yana oldu.


Sonbahar deyince ilk aklıma gelen renkler arasında yeşil ve taba geliyor. Peki bu iki rengi aynı kombinde kullanmayı hiç düşündünüz mü? İşte taba ve asker yeşilinin muhteşem birlikteliğinde çok şık bir kombin. Pileli eteğimiz aynı zamanda sezon trendleri arasında. Günlük bir giyim olarak düşündüğüm bu kombine zarif babetler eşlik ediyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder