Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zeynep Bilyay Modellerine Özel Kombinler


Zeynep Bilyay 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu bu sezon dikkatimi çeken kreasyonlar arasındaydı. Tesettüre uygun modellerin fazlalığı, kumaşların özel yorumu ve tasarımlardaki özentili şıklık Zeynep Bilyay adını benim için birkez daha özel kıldı.


Kombinlerime ilham olan Zeynep Bilyay modelleri, özellikle dış giyimde kendim için aradığım şıklıktaki tasarımlardan oluşuyor. Sezon trendi panço pelerin ilhamlı özel tasarımlar bu sezon favorilerim arasında. Kombinimdeki tasarım size bu sezon trendy bir görünüşü vaad ediyor.


Özellikle gençler için ve kendini genç hisseden tüm kadınlar için hazırladığım bir kombin. Özellikle asimetrik kesim tuniğin rengini ve modelini çok sevdim. Hardal enerjik bir renk olduğundan birçok kontrast renklerle çok şık kombinler oluşturabiliyor. Böyle bir kombinde pantolon tercihim kotlardan yana.




Tesettürlü kadınlara elbiseleri ve etekli çok fazla yakıştırıyorum. Bedene oturmayan bu model rengi ile çok asil. Sonbaharın o mistik havasına da hitap eden bu elbisedeki bordo şerit elbisenin enerjisini ortaya çıkarmış. Özel günleriniz için böyle bir elbiseyi her zaman düşünebilirsiniz.


Sarı ve siyah birbirine ne çok yakıştırdığım renkler arasında. Rahat formlardaki bu özel tunik, siyahın asaleti ile sarının enerjisini çok iyi yansıtıyor. Böyle bir kombinde siyah çanta ve ayakkabılar tuniğin tasarım gücünü daha çok ortaya çıkartacaktır.


İşte günlük her zaman rahatlıkla giyibileceğiniz, şık bir trençkot. Rengi ve üniformatik kesimi ile günlük şıklığınızda size stil bir imaj sağlayacak.

Zeynep Bilyay'ın tüm modellerini Modanisa'dan satın alabilirsiniz.

2 yorum :

  1. İyi çalışmalar Türkan Hanım. Ben bir kamu kurumunda çalisiyorum ve tesetturluyum. Benim durumumda olan kişilere de ilham vermesi acisindan resmi tesettür kombinleri de yayinlasaniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba;

    Önerinizi dikkate alacağım.

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil