Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Güne Dair Dört Farklı Kombin


Bugün birbirinden bağımsız dört kombinle yine sizinleyim. İlk kombinim spor, sade ve şık. Rahat formlardaki kot pantolonlarınızı uzun hırkalarla kombinlemeye ne dersiniz. Gold ışıltılı düz spor ayakkabı, kombinimizin ilgi odağı. Ben bu kombini çok sevdim özellikle söylemek istiyorum.


Ekru, kırmızı ve kot pantolon. Kulağa hoş gelen üç güzel parça. Bu üçlünün birbiri ile uyumu ise işte bu kombinde. Bu kış muhakkak uzun hırkalara yatırım yapın. Emin olun bu hırkalar size birçok kombin için alternatif oluşturacak.



Yeşil pelerin ceket ve siyah uzun etek. Desenli yeşilin vurgulandığı zarif bir bluz. Klasik ve şık diyeceğimiz özel parçaların yorumlandığı yine şık bir kombin daha sizinle.


Floral desenlerin kabarık eteklerde yorumlanmasını ayrıca seviyorum. Siyah ve fuşyanın en güzel uyumu ise işte bu kombinde. Sizler de bu sezon kabarık eteklere muhakkak yatırım yapın.

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :

  1. merhaba,
    yapmıış olduğunuz kombinleri çok beğeniyorum fakat bir araya getirdiğiniz parçaları nerden bulabileceğimi merak ediyorum.En azından ana parçaları nerden aldığınızı söylerseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm paylaşımlarım stil önerisi olup, hesabımda satış yapılmamaktadır. Kombinlerimde tasarım olarak kolay bulunabilir modeller çoğunlukta. Bunları Avm'lerde, mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde bularak, sizler de aynı renk ve tasarımlarla kendi stillerinizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerimin satış sitesini merak edenler yurtdışı online alışveriş sitelerinde bulabilirler. Teşekkürler.

    YanıtlaSil