Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Haftasonuna Özel Kombinler


Haftasonu deyince hepimiz mutlu oluyoruz. Ya evde keyifle geçirilecek birgün olacak, ya da ufak bir gezi programı ile eğlenceli birgün olacak. Peki haftasonu kombinlerinizde nasıl kıyafetler kullanılmalı biliyor musunuz? Hepimiz bu günlerde genelde elimize geleni giyeriz. Ama ufak bir özenle, haftasonunda da şık bir kombin yapabilirsiniz. İlk kombinimdeki bebek mavisi ve sütlü kahverenginin uyumunda bir kombine ne dersiniz?

Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


İtiraf edeyim bu kombini çok sevdim. Bu renklerde çizgili uzun bir hırka bulursam hemen alacağım. Böyle bir hırka bize birçok renk alternatifinde kombini de sağlıyor. Sizler de bu sezon kahvelere, tabalara, ekrulara sıcak bakın derim.





Marin temalı kombinleri de çok seviyorum. Kırmızı iddalı olsa da, haftasonuna özel kadınlar arası yemek programlarınızda böyle bir kombini giyebilirsiniz. Kombinimizde enine çizgili bluz olduğundan, böyle bir bluz tercihini kilolu hanımlara önermiyorum. 



Kotların, uzun trikoların, rahat botların birleşimini hepimiz seviyoruz. Siz de rahat ve spor bir kombin istiyorsanız, denimlerinizle şık uzun hırkalarınızı kombinleyebilirsiniz. İki hareketsiz parça kombinimizde yer aldığından eşarp seçimimi özellikle desenli bir modelden yana seçtiğimi de söylemek istiyorum.

Haftasonu da olsa etekten vazgeçmem diyenler için şık bir kombin. Bordo ve ekru triko, her zaman şık bir görüntü sağlar. Desenli kabanımızla da kombinimize hareket sağlıyoruz. Sizler de haftasonu kombinlerinizde muhakkak şık parçaları birleştirin.

Türkan Eraslankılıç

3 yorum :

  1. Bu kombinleri nerden bulucaz

    YanıtlaSil
  2. Kombinlerin hepsini çok beğendim, markalarını neden paylaşmıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba;

    Markalar yurtdışı online alışveriş sitelerinde. Kombinlerim satış amaçlı değil, stil önerisidir.

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil