Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kombinlerde Soft Tonlar


Soft tonlar her zaman favorim. Kış olsun, yaz olsun soft tonlardan asla vazgeçemiyorum. Kombinlerimde de özellikle bu renkleri tercih ediyorum. Özellikle bu kombinimdeki etek benim en çok sevdiğim modeller arasında. Gençlere yönelik kombin olduğundan, kelebek figürlü hırkayı öncelikli tercih ettim. Ayakkabıları da çok şirin bulduğumu söyleyebilirim.


Günlük spor şıklık için hazırladığım kombinimin ana parçaları, boru paça kot pantolonlar ve uzun hırkalar. Kotlarınızla her uzun trikoyu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Somon tonlarındaki uzun dış giyim kap ise, ayrıca benim hoşuma giden model. Püskül trendi hızlı bir yükselişte olduğundan ayakkabı modelini özellikle püsküllü seçtim.



Ekru ve somon tonlarındaki alt ve üst grup uyumunu ayrıca sevdim. Minimal ve sade şıklık her zaman favorim. Tesettür giyimde de minimal şıklığın öne çıkması taraftarıyım. Somonlarla grileri çok yakıştırdığımdan kombinimde bu renkleri özellikle birlikte kullanmak istedim.


Soft tonlarda canlı pembeleri kullanmak ayrıca enerji oluşturuyor. Son kombinimde floral desenli gömlek tercihimde, bol rahat formlardaki pantolon modelini tercih ediyorum. Oversize omuzlu pembe kaban ise kombinimizin trendy görünüşü.

Türkan Eraslankılıç

3 yorum :

  1. kombinlerdeki ürünlerin hangi markaya ait olduğunu nasıl öğrenebilirim???

    YanıtlaSil
  2. Bencede ürünlerin hangi markalara ait olduğunu da paylaşırsanız daha net olur.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba;

    Kombinlerim stil önerisidir.

    Teşekkürler..

    YanıtlaSil