Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tesettür Giyim Markalarında Yeni Sezon


Şıklık kavramının yeniden yorumlandığı 2014 – 2015 Sonbahar Kış sezonuna hoşgeldiniz!.. Ölçülü giyimi benimseyen tüm kadınlar için, tesettür giyim markalarının koleksiyonlarını mercek altına alıyoruz. Her marka kendi koleksiyonunda bir hayal gücünün ve şıklığın sınırlarını adeta zorlamış. Trendler ise koleksiyonlarda güçlü detaylarla yorumlanarak en şık modellerde hayat buluyor. İşte iddialı tasarımları ile tesettür giyim markalarında yeni sezon.


Aker

Mistik ve çağdaş formların yeniden yorumlandığı modeller, Aker yeni sezon koleksiyonunda gizemi ve şıklığı ile karşımıza çıkıyor. Aker, minimal modellerle kadının güçlü ve zarif imajını ön plana çıkarıyor. Dijital dokunuşlara retro yansımalar, en gözde parçalarla ruhunuzu okşayacak. Rahat ve bol formlardaki tasarımlar, sezonun enerjik renklerinde güçlü bir duruşa sahip. Aker çanta, eşarp, şal ve giyim koleksiyonu ile kombinlerinizdeki tüm eksik parçalarınızı tamamlayacak. Sonbaharın ve kışın doğasında demlenen koleksiyon, sezgisel sanatın en iyi yorumlarıyla sizinle.


Kayra

Kayra yeni sezon koleksiyonu, kolay kolay modası geçmeyecek tasarımlarla sizi bekliyor. Detayların modellerde aşırılığa kaçmadan, modern ve estetik algılarla sezon trendleri eşliğinde yorumlanması, Kayra adını birkez daha zirveye taşıyacak. Koleksiyonda nostaljik tüvitler, görkemli baroklar, kabarık etekler, siyah ve beyazın asil şıklığı güçlü bir kadın profili için tasarlanmış. Çalışan kadınların zamansızlık kavramında, stillerine usta bir dokunuş yapan Kayra, bu sezon "bugün ne giysem" sorunundan sizi kurtarıyor. Koleksiyonda farklı kumaş ve dokuların birbiri ile buluşması etkileyici bir şekilde tasarımlara güç katmakta.



Zühre

Tesettür giyim markaları arasında, hayal gücünün sınırları zorlayan diğer bir marka ise Zühre. Dış giyimde kaban, manto, kap ve trençkot modelleri ile kadınların stil ihtiyaçlarına özenli bir dokunuş yapıyor. Ayrıca modern ve sanatsal formlardaki eşarp modelleri ise Zühre tasarımlarıyla tam bir bütünlük içerisinde. Koleksiyonda rahat kalıplardaki modeller, palaska tokalar, özel desenleriyle poliviskon kumaşlar ve black nikel düğmeler dikkat çeken detaylarlar arasında. Zühre’nin sade ve net çizgili, modelleri ile şıklığınızı tamamlayacak eşarpları kombinlerinizde stilinize etki edecek.


Armine

Son yıllarda çizgisinde estetik tasarımlara daha çok vurgu yapan Armine, yeni sezon koleksiyonu ile kadınların model arayışlarına fazlasıyla cevap veriyor. İster günlük kombinlerinizde, ister özel davet şıklığınızda göz alıcı şıklığı arayanlar için Armine, zengin bir model seçeneği sunuyor. Sezon trendlerinin eşlik ettiği modellerde deri detaylar ve kapitone desenler öne çıkan parçalar arasında. Armine tasarımları bu sezon da şehirli kadınların kombinlerine ilham kaynağı olacak. Kadınların dilinden çok iyi anlayan Armine, ölçülü giyime yönelik tasarımları ile alışverişlerde ilk bakılacak adresler arasında yer alacak.

Setrms

Setrms Kış Güneşi koleksiyonu, soğuk kış günlerinde sıcacık modelleriyle sizi sarıp sarmalayacak. Kaliteli kumaşlar ve usta tasarımcı ekibi ile alışverişlerinizde ilk durağınız arasında yer alacak olan Setrms, kadınlara özel bir zarafet sunuyor. Kışa özel keçe, deri ve özel baskılı kumaşlar, parça kumaşlarla tasarlanan modeller ve asitmetrik kesimler koleksiyonda ön planda. Yazın enerjik renklerini, kış tonlarına uyarlayan Setrms, size canlı bir sezon vaad ediyor. Sade ve şık tasarımlarındaki yün oranı yüksek hafif kumaşlar, Setrms’i tercih edecek kadınlara ayrıcalıklarını fazlasıyla hissettirecek.

Türkan Eraslankılıç
Aysha Dergi Ekim Sayısı

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder