Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2015 Sonbahar Kış Ayakkabı Trendleri



Yeni sezonla birlikte kombinlerinizde kullandığınız tüm parçaları seçmeden önce muhakkak trend raporlarına göz atmalısınız. Özellikle ayakkabı tutkunları için bugün 2015 Sonbahar Kış ayakkabı trendlerini ve modellerini mercek altına alıyoruz. Bu sezon ayakkabı trednlerinde modellerin fazlaca olması sevindirici. Her stile uygun ayakkabı trendleri şimdi sizlerle.

Bağcıklı Ayakkabılar

Bağcıklı ayakkabı modellerinde feminen bir görüntü önce çıkan detaylardan. Özellikle deri iplerle hareketlendirilen çizme ve ayakkabılar, bu sezon arzu nesnesi olmaya aday.

Bilekten Bağlı Ayakkabılar

Hepimizin muhakkak ayakkabıları arasında bilekten bağlı ayakkabı modelleri vardır. Yüksek topuklu bu modeller, ofis stilinizde ya da şık elbiselerinizle muhteşem bir görüntü sağlayacak.

Cut-Out Ayakkabılar

Geçen sezon en çok konuşan ayakkabı modellerinden olan cut-out 2015 Kış sezonunda da yükselişini sürdürüyor. Kesik görünümlü botlar ve çizmeler, tasarımlarda dikkatleri üzerine çekiyor.

Diz Üstü Çizmeler

Bu sezon çok üşüyenler için diz üstü çizmeler, kurtarıcı parçalar arasında. Özellikle çok farklı tasarımlar diz üstü çizmelerde karşımıza çıkıyor. Lastik ve düz taban olanlar maskülen stili sevenler için trend parçalar arasında yer alacak.

Dolgu Topuk Ayakkabılar

Şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar, bu kış dolgu topuk ayakkabı modelleri rahatınız için trendler arasında. İspanyol paça pantolonlarınızla kullanmaya ne dersiniz.

Düz Ayakkabılar

Bu sezon bizim en çok sevdiğimiz düz sivri burun ayakkabılar oldu. Topuklu ayakkabılarla aynı şıklığı veren bu ayakkabılar, her kıyafetinizle de uyum sağlayabiliyor.

Flatform Ayakkabılar

Dolgu topuk kullananların sevebileceği flatform ayakkabı modelleri, günlük stilinizde size şıklık ve rahatlık sağlayacak. Kombinlerinizle uyum sağlayacak renkleri ise oldukça fazla.

İnce Topuklar

Hiç birimiz ince topuklardan vazgeçemiyoruz. Özellikle stilettolar hepimizin gözdesi. 2015 Kış ayakkabı trendleri arasında stiletto topuk modeller popülerliğini sürdürmeye devam ediyor.

Kalın Topuklar

Topuklu ayakkabı olsun ama rahat olsun diyorsanız, kalıp topuku ayakkabıları bu kış gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz.

Kürklü Ayakkabılar

Geçmişten günümüze kürklerden vazgeçemeyen kadınlar, konu kürk olunca ayakkabılarda bile moda yapabiliyor. Bu sezon kürklü ayakkabılar arzu nesnesi olmaya aday bizden söylemesi.

Maskülen Ayakkabılar

Maskülen bir stilin en önemli tamamlayıcısı tabiki maskülen ayakkabı modelleri. Üstelik günlük şıklığınızda size trendy bir görüntü kazandırmakla birlikte, rahatlığın adresini de sunuyor. Oxford modeller artık her sezon karşımızda olacak gibi görünüyor.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder