Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kendiniz İçin Özel Kombinler Yapın



Bugün kendiniz için özel kombinler yapmaya ne dersiniz. Mevsim kış olsa da, soft tonları yaz kış giyerim diyorsanız işte ilk kombinimiz tam size göre. Pudra tonlarındaki zarif etek benim favorim. Pudraya en çok yakışın renklerden birisi de soft tonlarındaki mint. Kış sezonunda en çok hırkaları seven ben, kombinimde pudra tonlarındaki eteğe zarif mint renkli hırkayı yakıştırıyorum.


Mavinin her tonunu seviyorum. Kız çocuklarına pembe hep yakıştırılsa da, etrafımda maviyi pembeden daha çok seven arkadaşlarım var. Ben maviye de pembeye de eşit mesafedeyin. Ama konu saks mavisi olunca ayrıca bu renge çok yakın olduğumu söylemek istiyorum. Özellikle saks mavisi etek, kalıp ve duruşu ile beni kendisine hayran bıraktı. Ekose desenli gömlek ise kombinimizin en naif parçası.


Bu kış muhakkak uzun basic hırkaları gardroplarınıza ekleyin. Özellikle ekru renkli hırkalar birçok kombininizle uyum sağlayacaktır. Ekru renkli desenli gömlek ve pantolon hırkamızın iç parçalarını oluşturmakta. Sizler de bu tarz spor şıklığındaki kombinler yapabilirsiniz.



Elbiseleri çok seviyorum. Tek parça kullanım rahatlığından dolayı tesettürlü kadınlar için elbise şıklığını da özellikle öneriyorum. Enerik mor renkli elbiseler bu sezon tercihiniz olabilir.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder