Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sonbahar'da Ceketler

Ceketler, tüm kadınlar için klasik ve zamansız parçalardan. Renk ve model çeşitleri ile ceket modelleri, muhakkak her kadının dolabında bulunmalı. Ceket deyince aklımıza birçok model geliyor. Peki hangi ceketler, hangi parçalarla kombinlenmeli merak ediyor musunuz? İşte dolaplarınızın klasiklerinden olan çok özel ceket modelleri.

Ofis Stili


Çalışan kadınların kombinlerinde önemli bir yere sahip olan kumaş ceketler, özellikle şık modelleri ile dikkat çekiyor. Ofis stilinde tercih edilen kumaş ceketler, bu sezon karşımıza birçok modelde çıkıyor. En çok sevilen ve beğenilen modellerden olan blazer ceketler ise, dolaplarımızda artık bir klasik haline geldi. Çalışan kadınlar kumaş ceketlerini, şık kalem ya da çan etekleriyle tercih edebilecekleri gibi, minimal tasarımlardaki elbiselerinin üzerine de giyebilirler. Bu sezon kadife ceketler de trendler arasında. Ceket ve gömlek kombinlerinizde kolyeler, unutmamanız gereken en önemli aksesuarlardan.

Deri Ceketler

Özellikle sonbahar aylarında öne çıkan parçalardan olan deri ceketler, şıklığı, ışıltısı ve tarz duruşu ile birçok kadının tercihleri arasında. Deri ceket deyince aklımıza birçok model ve renk seçeneği geliyor. Sezon trendleri arasında önemli bir yere sahip olan deri ceketler, renk ve model seçeneği ile bu sezon geniş bir kombin seçeneği sunuyor.

Öncelikle dolaplarınızda siyah deri ceketler, ilk sırada bulunmalı. Bu renk serin havalarda siyah bir ayakkabı ve çanta ile düşüldüğünde, her kombininizle muhteşem bir uyum içerisinde olacak. Eğer ikinci bir renk alternatifi düşünürseniz, taba bu sezon en iddialı tonlar arasında. Daha yumuşak tonu ile kombinlerinize enerji katacak olan taba deri ceketler, yeşil, kahve, ekru, bordo, kobalt mavi ve hardallarla rahatlıkla kullanılabilir.

Deri ceketlerde bir diğer alternatif ise biker modeller. Daha spor bir stilde tercih edebileceğiniz biker deri ceket modelleri, özellikle denim parçalarla tam bir uyum içerisinde. Zımbalı deri ceket modelleri de bu sezon oldukça iddialı. Baskılı tişörtler ve rahat formlardaki desenli eteklerle kullanıldığında, çok şık bir kombin olacağını söyleyebiliriz.


Spor Şıklık

Gençlerin vazgeçilmez stili olan spor şıklık dendiğinde, akla ilk gelenler arasında kot ceketler oluyor. Hepimizin dolabında muhakkak bulunan kot ceketler, aynı zamanda günlük kombinlerinizin en önemli tamamlayıcılarından. Kot ceketleriniz uzun etekler ve elbiselerle tamamlandığında, lame çanta ile ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Kot ceketinizle kapüşonlu ya da düz bir sweet tercih ettiğinizde, bu kombine muhakkak spor ayakkabılarınız eşlik etmeli. Eğer klasik bir kombinde tercih ediyorsanız, daha özel elbiselerinizle tamamlayabilir, şık babetlerinizi kot ceketlerinizle giyebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç
Aysha Dergi Kasım Sayısı

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder