Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kışa Özel, Stilinizi Yansıtacak Kombinler


Kış geldi. Artık soğukları iyiden iyiye hisseder olduk. Hem soğuklardan korunmak hemde şık kombinler oluşturmak istiyorsanız, hergün farklı konseptlerde girdiğim kombinleri takip edebilirsiniz. Klasik etekler dolaplarımızın kurtarıcı parçaları arasında yer alır. Kahverengi etek ise bunlardan birisi. Kahve tonlarının naif duruşunu, kombinimde yansıtıyorum. Kahverengi etek ve kabanı, ekru basic hırka ile birleştiriyorum. Sakin renk armonosini, suluboya efektlerinin yansıtıldığı zarif ipek eşarpla kontrast sağlayarak kış kombinimi tamamlıyorum.

Kış geldiğinde özel günlerin sayısı hiçte azalmaz. Aynen yaz mevsimi olduğu gibi, yoğunluğu devam eder. İşte özel günlerinizde düşünebileceğiniz, klasik şıklıkta bir kombin. Yeşil ışıltılı parlak eteğimiz rengi ve duruşu ile insana enerji veriyor. Eteğimizi tamamlayan en önemli parça ise floral desenlerin yansıtıldığı kaban. Etek ve kaban ilgi odağı olacağından, şal ve çantamızda üçüncü bir renk yerine yeşilin tonlarını kullanıyorum. 



Kış gelse de çoğumuz beyazdan vazgeçemeyiz. Kombinime kırık beyazın o masum rengini taşımak istedim. Özellikle kürk yelekler son birkaç sezondur yükselişini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Kırık beyaz, klasik spor eteği kendinden desenli uzun kürk yelekle düşünerek özel bir styling hazırlıyorum. Yağ yeşili şalımızın rengi ise en özel parçayı temsil ediyor.

Özellikle genç kızlar için, ugg ayakkabılar ve kürk yelekler favoriler arasında. Ben de kızımdan dolayı bunu bildiğim için, kombinime bu parçaları özellikle taşımak istedim. Spor şıklığı sevenler için marjinal bir kombin olan son çalışmayı umarım sizler de beğenirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

YOUTUBE KANALIMA Abone Olmayı Unutmayın

2 yorum :

  1. Bu kombin ürünlere nereden ulaşabiliriz? ??

    YanıtlaSil
  2. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm paylaşımlarım stil önerisi olup, hesabımda satış yapılmamaktadır. Kombinlerimde tasarım olarak kolay bulunabilir modeller çoğunlukta. Bunları Avm'lerde, mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde bularak, sizler de aynı renk ve tasarımlarla kendi stillerinizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerimin satış sitesini merak edenler yurtdışı online alışveriş sitelerinde bulabilirler. Teşekkürler.

    YanıtlaSil