Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mimya Mehtap Yılmaz Kombinleri



Büzgülü uzun eteğiniz ve kroveze yaka bluzunuz geçmiş ve geleceğin sentezi gibi duruyor. Hem klasik, hem de modern olabilme yetini buna derler. Bilezik, çanta ve kol saatiniz elbette bu kombine uyum sağlamakla kalmayacak, artı bir değer katacaktır. Böyle bir kombine babet ayakkabılarınızla, hanım hanımcıksınızdır.


Birbirini tamamlayan, özgürlüğünüzün çevreci bir bakışı sanki. Çağla yeşili Mimya tuniğinizle, natürel bir hava yaratırken, aynı zamanda otantik bir kıyafetle buluşuyorsunuz. Trençkotunuz günlük ve spor. Böyle bir eşleştirmede kot pantalonunuz olası monotonluğu izale edebiliyor. İpek eşarbınızla altın değerindesiniz.


Bir  kap düşünün, kalıbıyla, biçimiyle, kumaşıyla, kumaşın motifleriyle, soylu tarihimizi anımsatmasın. Bir saray havası neden esmesin. Mimya'nın değerli parçalarından bir parça; otantik, mistik ve klasik. Evin hanımefendisine yakışan bir saray kyafeti. Ciddiyeti spora ve bohem hayata taşıyan bir kot, bilezik ve çanta armonisi. Ayakkabınız gözlük ve saatinizle günün fenomenisinizdir.


Gereksiz detaylanra girilmeden, sadece kesim marifetiyle kreatif bir elbise. Dökümlü kışlık bir kumaşın sanata dönüşü. Entelektüel düşüncenin zerafete katkısı ancak böyle olurdu. Düğmesiz, yakasız, şiir gibi bir elbise. Mimya yeleğinize eşlik eden klasik kaşe manto ve siyah pantalon, altına şık ayakkabılarla çizgi üstündesiniz. Eşarbınızla daha da zarifsinizdir.


Kırkaltılardan kalan vintage elbiseniz, gömleğinizle masum ve naif bir duruş sergileyin. Kuşaklı kabanınız ve ince topuk şık botunuzla çekilmiş siyah beyaz bir fotoğrafınız olmalı. Bilezikleriniz, gözlükleriniz ve çantanız bir tarafa, kırmızı kayışlı saatiniz ve kırmızı şalınızla varsa eğer, ruj ve allık kullanmanıza gerek kalmayacaktır. Böyle de asilsiniz.

Not: Mimya ürünlerini Modanisa'da bulabilirsiniz. 

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :

  1. Merhaba ben sizi Instagram'dan takip ediyorum ve Avrupa'da yasiyorum. Cok tebrik ederim kombinleriniz muhtesem. Ama takipci olarak bir önerim olacakti. Sizin de muhtemelen fark ettiginiz gibi, cogu takilci kiyafetleri nereden aldiginizi merak ediyor. Ben de dahil. Acaba kombinlerde marka ismi veya nerden temin ettiginizi yazsamiz olurmj, ulusal moda dergileri gibi mesela Vogue vs.? Cok tesekkür ederim, basarilarinizin devamini dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm paylaşımlarım stil önerisi olup, hesabımda satış yapılmamaktadır. Kombinlerimde tasarım olarak kolay bulunabilir modeller çoğunlukta. Bunları Avm'lerde, mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde bularak, sizler de aynı renk ve tasarımlarla kendi stillerinizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerimin satış sitesini merak edenler yurtdışı online alışveriş sitelerinde bulabilirler. Teşekkürler.

    YanıtlaSil