Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu Kış Daha Şıksınız


Klasik vintage pilili pudra eteğinizle babetleriniz, ipek şalınız hatta gül desenli beyaz trikonuzla gençlik rüzgarını feminen duygularla taşıyabilirsiniz. Böyle bir masumiyet çizgisine inat fermuarlı montunuzla biraz da özgürlük yanınızı öne çıkartabilirsiniz. Çantanız, gözlüğünüz ve saatinizle bir başkasınız.


Koyu lacivert etek ve kışlık kabanınızla ağır bir stil sergileseniz de açık mavi gömleğinizle duruluğunuzu gösterebilirsiniz. Çiçekli eşarbınız, zarif ayakkabı ve çantanızla ağırbaşlı sayılırsınız.


Her zaman uzun hırkalar rahatlık ve özgürlük belirtisidir.  Krem düğmeli hırkamız, içinde puantiyeli krem kurdeleli gömleğimiz, kıyafetimizi belirleyen renk değerleridir. Kanvas haki pantalonumuz, botlarımız, çantamız ve kamuflaj eşarbımız sayesinde, bu kombinimizde rahatız.


Siyahlar özel bir günün en önemli rengidir. Özellikle siyah uzun triko elbiseler, günlük şıklığınızda kurtarıcınız olabilir. Siyah uzun kabanlar ise, dolapların vazgeçilmezi.

Vişne çürüğü yünlü düğmesiz uzun hırkamızın asil duruşu, içteki zarif  uzun trikotajla kontrast halinde. Lacivert kotumuz, modern çantamız, botlarımız ve puantiyeli eşarbımız bizim zerafetimizdir.

Türkan Eraslankılıç

İlginizi çekebilecek diğer konular

Tüm kombinler için tıklayın.. 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder