Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Valentino 2015 Bahar Haute Couture


Valentino dünya markaları arasında benim için ayrı bir öneme sahip. Tüm koleksiyonlarını merakla beklediğim Valentino’nun, 2015 Bahar Haute Couture koleksiyonu muhteşem bir defile ile tüm moda severlerin ilgi odağı oldu. Valentino modellerine hayranlığımı her zaman belirtirken, Bahar Haute Couture koleksiyonunu da hemen sizlerle paylaşmak istiyorum.


Valentino koleksiyonlarının tamamına baktığımızda, tarihin izlerini fazlasıyla görmekteyiz. 2015 Spring Haute Couture koleksiyonun da, ilham kaynağının tarihten esinlendiğini görüyoruz. Koleksiyonda desenlerin muhteşem yansımalarını görürken, minimal şıklığın çok özel tasarımlarını da görmekteyiz. Tüm kadınların kendinden bir hava bulacağı modeller, bu sezon çok konuşalacaklar arasında olacağa benziyor.


Koleksiyonda desenler en özel motifler ve süslemelerle karşımıza çıkarken, sezon renklerinin yansıtıldığı minimal tasarımlar fazlasıyla göz önünde. Kaftanların ve yeleklerin nostaljik yorumu, Valentino koleksiyonunda anahtar parçalar olarak karşımıza çıkıyor.


Renklerin dengesine baktığımızda kahvelerin tüm tonları dikkat çekerken, bordonun baskın renk tonlarını da görüyoruz. Ayrıca pastel tonların naif yorumu koleksiyonda öne çıkan renk tonlamalarından. Lameler ve gold tonlarının etkisini modellerde görmekteyiz.



Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder