Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tesettür Elbise Modelleri


Ölçülü giyimi tercih eden kadınlar için elbiselerin yeri bambaşka. Özellikle tesettüre uygun elbise modelleri kombinlerin ana parçaları olabiliyor. Tek parça giyim rahatlığından dolayı elbise seven tüm kadınlara önerim, tercihlerini minimal şıklıktan yana yapmaları. Abartılı ve çok renkli elbiselerin albenisi fazla olacağından, daha sade tasarımlar şıklığınızda yer almalı. Özellikle tesettürlü bir kadının muhakkak gardroplarında, siyah uzun bir elbisesi olmalı.



Kilolarından hoşnut olmayan hanımlara koyu renk elbiseleri öneriyorum. Siyah, antrasit renkli modeller aklınızda olsun. Özellikle A kesim elbiseler hem kilolarınızı kamufle edecek, hem de sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir.


İki parçalı, yani içli dışlı elbise takımlarını seviyorsanız yukarıdaki örnekler, sizin tercihlerinize ilham olabilir. İki renkli içli dışlı takım deyince tabiki, ilk aklımıza gelen siyah ve beyazın muhteşem uyumu geliyor. Eğer çizgili modelleri seviyorsanız boyuna çizgili modelleri kilolu hanımlara, enine çizgili modelleri de zayıf hanımlara öneriyorum.


Havaların ısınması ile birlikte açık renkli elbiseler de, favori kıyafetlerimiz arasında yer alır. Özellikle ekrular son yıllarda benim gözde renk tonun. Sizler de yaz tercihlerinizde ekrulara yer verebilirsiniz.


Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder