Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Duygu Zenginliği İçindeki Kombinler


Elegan görüntünün renklerini dış kıyafetin siyah ya da lacivert olmasıyla daha da özel bir anlam taşır. Daha resmi ve rahat bir stil için, lacivertin özel tonundan faydalanabiliriz. Lacivert uzun kışlık kabanımız, kombinimizin en ağır parçası. Mavi uzun tuniğimizle, lacivert kumaş pantolonumuz tam bir uyum içerisinde. Lacivert ve mavinin birlikteliğini pudra tonları ile yumuşatabilirsiniz. Üç renkli kombin tercihleriniz için güzel bir örnek olan bu kombin,  sizin de ilham kaynağınız olabilir.


Siyah beyaz ve ortası gri renklerin kış iklimindeki yeri, siyah beyaz filimlerin nostaljik yansıması gibidir. Zarif siyah kalem eteğin üzerine kırık beyaz balıkçı triko kazak, tam da kış mevsininin aranılan iki parçası olarak karşımıza çıkıyor. Tüvit kumaştan gri mantonuz, siyah botlarınız, yünlü kaşkolunuzla siyah çantanız ve takılarınızla sanki bir sinema filmi karesinden  bir kesit içindesiniz.


Kışlık kroveze yaka kabanla birlikte bisiklet yaka bol bir kazak, renkleriyle uyumlu botlar insana duruluk aşılar. Naif bir duygunun yeşerdiği klasik etek, çanta, saat ve yüzük renklerinin umudu aşıladığını biliyor muydunuz. Gold bileziklerle ipek şalın farklı nüansını duygusal bir hareketin işareti olarak görebilirsiniz.

Siyah palto klasiğinin yanısıra siyah pantalon ve yüksek ökçeli  siyah çizmelerin bu kombine baskın bir imaj olarak yerleştiğini görsek de, uzun çizgili kendinden kuşaklı elbiseyle bu baskınlık nötrolize olarak algı oluşturuyor. Pudra çanta ve  şık pembe bir şalla güçlü bir kadın imajının resmidir bu kombin.


Sürreal motifli ve fermuarlı bir montun klasik bir etekle, renk ve stil bakımından  nasıl uyuştuğunu görüyorsunuz. Beyaz gömlek, yeşil çanta ve  ipek şal, sütlü kahveyle otantik bir duyguyu, takılarla da soylu  ve zarif bir figürü bu kombinle zenginleştiriyor.

Bütün kombinlerimiz, kullanıcısına göre, kültür, statü ve dünya görüşünün de ötesinde, kadınlarımızın kendi iç dünyalarındaki feminen duygu uçlarına dokunuyor. Kombinlerimizdeki minimallik, duyguların birbirine geçmeli notalarından hasıl olan bir armoninin esintilerini ifade ediyor. Kombinlerimizi kendine yakıştıranlar bunu iyi anlıyor. Umarım takdir buyurursunuz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder