Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stilinize Etki Edecek Kombinler


Stil sahibi kadın, ne giyeceğine karar vermeden önce seçeceği tüm parçalar üzerinde tek tek düşünür ve ilk olarak hayalinde giyeceği kombine karar verir. Ben de hayalinizde oluşturabileceğiniz kombinler için bugün Huşe Giyim yeni sezon koleksiyonundan hemen satın alabileceğiniz birbirinden şık beş farklı kombini sizler için hazırladım. İlk kombin toprak renklerinin mavi tonları ile muhteşem uyumuna vurgu yapmakta.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Bu sezonun en trend renkleri arasında yer alan sarı, kombinimde trençkot tercihime ilham oldu. Huşe giyim yeni sezon koleksiyonunda özellikle beğendiğim trençkot modelleri, renk çeşitliliği ve boy uzunluğundan dolayı tercihlerim arasında yer alıyor. Beyaz ve sarı renkli kombinleri sizler de seviyorsanız işte hemen satın alabileceğiniz zarif parçaların oluştuğu hoş bir kombin.


Bahar aylarında kaplarımız, trençkotlarımız olmadan dışarı çıkmıyoruz. İşte enerjik renk tonu ile çok beğendiğim oval kesim zarif bir kap. Kenar biye renginin beyaz olması, beyaz uzun gömleklerinizle çok rahat kombinlenmesine de alternatif oluşturuyor. Sizler de pembe tonlarını seviyorsanız kombinlerinize bu rengin tüm tonlarını taşımaya ne dersiniz.


Siyah sevenler için son iki kombini hazırladım. Ofis şıklığı deyince ilk akla gelen siyah, farklı parçalarla birleşerek klasik şıklığın da adresi oluyor. Huşe giyim koleksiyonundan seçtiğim kombinler bu yaz boyunca farklı parçalarla karşınızda olacak.


Kombinleri satın almk için Huşe Giyim online alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder