Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ghisa Giyim Kombinleri İle Stil Önerileri


Ölçülü giyimi tercih eden firmalar arasında yer alan Ghisa, son yıllarda sektörde hızlı bir yükseliş yakaladı. Özellikle tesettüre daha uygun uzun tunik ve kap modelleri benim en çok tercih ettiğim tasarımlar arasında. Sizlere de ilham olması için, Ghisa yeni sezon modellerinden kombin önerileri hazırladım. Stilinizle şıklığı yansıtmak istiyorsanız, hazırladığım kombinlere muhakkak göz gezdirin. Spor penye tunik, yine spor bir stilin vazgeçilmezi olan denimlerle kendisine yer buluyor. Pelerin yaka desenli kapla bu kombini tamamlamak istiyorum. Rahat ve şık bir stil için siz de bu kombini hemen yapabilirsiniz. 

Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


İki şıklığı bir arada mı giymek istediniz. İşte ikinci kombin tam da bu stili yansıtıyor. Klasik uzun ceket, spor bir kotla kendisine özel bir tarzın kapılarını açıyor. Ofis ortamında ceketle birlikte kullanırken, akşam avm gezmesinde uzun gömleğinizle rahatlığı yakalayabilirsiniz. Lacivertin bordo ile uyumunu ayrı sevdiğimden, kontrast renk olarak tercihimi bordodan yana kullanıyorum.


Floral desenlerden biz vazgeçemiyoruz. Çiçek baskıları her sezon trendlerin en başında olarak karşımıza çıkıyor. Markalar da son tüketicilerin beklentilerine karşılık vererek, floral desenleri koleksiyonlarına yansıtıyor. Ghisa yeni sezon tasarımlarından seçtiğim floral desenli uzun tunik özel bir renk kontrastı içerisinde. Siyah minimal duruşlu kap ise, bu kombinin en önemli tamamlayıcısı.


Trend olarak adından sıkça söz ettiren leopar, Ghisa koleksiyonunda farklı renk ve dokuda karşımıza çıkıyor. Jakar kumaşla tasarlanan leopar desenli uzun kap, kotlarla giyilebileceği gibi klasik kumaş pantolonlarla da tercih edilebilir. Kombinimde mavinin fazlaca hakimiyetini kırmak için, çanta tercihimi cameldan yana kullanıyorum.


Desenli tuniklerden vazgeçemeyen tüm hanımlara son kombinimi öneriyorum. Siyah beyazın birbiri ile muhteşem uyumu, turkuaz şeritle ayrı bir benlik kazandırıyor. Siyah klasik kumaş pantolon ve sivri burun deri çizme kombini tamamlıyor. Ghisa koleksiyonundan seçtiğim kombinlerin daha fazlasını görmek için Ghisa Online Alışveriş Sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder