Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yaprak Mağazasından Trend Kombinleri



Kış gelince özel günler ve geceler bitmiyor. Böyle günler içinde her zaman kıyafet arayışı içerisindeyiz. İşte tam da bugünlerin kurtarıcısı, siyah tül ve bordo detaylı uzun boy ferace giyebileceğiniz parçalar arasında yer alıyor. Böyle bir kombinde kullanabileceğiniz ayakkabılar ise stilettolar. Biraz ayaklarımızı acıtsa da bu ayakkabılar, şık duruşu ile kombinlere estetik kazandırıyor. Feracemizin içindeki kumaş bordo temalı olduğundan, şal rengimi bu tonlarda seçerek ahenk sağladım.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Havalar soğudu. Kış artık kendisini iyiden iyiye hissettiriyor. Ben de bugüne özel, soğuk kış günlerinde şıklığınızı gösterebileceğiniz kombinler seçtim. Kaşe uzun kabanlar kış gelince ilk aklımıza düşenlerden. Uzun kaşe kabanlar kullanım açısından rahat olduğu gibi, kısa kabanlara göre soğuktan daha fazla koruyor. Kaban deyince renk olarak ilk siyahı düşünsekte, iki renkli farklı kabanları da düşünebilirsiniz. Ben kabanımı gardropların olmazsa olmazı siyah pantolon ve siyah ayakkabı ile tamamladım.


Keçe kabanlar bu kış benim favorilerim arasında. Özellikle sürekli kendi arabası ile gezen hanımlara keçe kabanları öneriyorum. Hafif olması ve sıcak tutmasından dolayı bu modeller, konforu ve rahatlığı bir arada veriyor. Yaprak mağazasından seçtiğim yeşil ve siyah renkli bu keçe kaban, kapşon detayı ile ayrıca spor bir hava sağlıyor. Siyah dü taban botlar kışın en çok kullanılan ayakkabı modeli. Ben de bu kombinim için spor düz taban bot kullanmayı tercih ediyorum.


Kış günlerinin karanlığına inat, açık ve canlı renkleri giymek istediğimiz günler de olabiliyor. İşte o günlerin psikolojisini en iyi yansıtan kombinim. Biraz ince olmasından dolayı üzerinize muhakkak kalın bir kaban tercih etmenizi öneriyorum. Kiremit, ekru nefti yeşilin renk kombinasyonundaki muhteşem uyumunu bu kombinde görebilirsiniz. Kombinimde şıklığı tamamlasın diye stiletto tercih ettim ama, siz şık bir çizme ya da bot kullanabilirsiniz.


Ahhh leopar. Her sezon karşımıza çıkıyor. Siyah kahve tonlamasındaki zarif leopar desenler bu kabana konuk oluyor. Çok renk karmaşası olmadığı müddetçe, leoparı kullanmayı ben de seviyorum. Asimetrik oval duruşu, kabanımızın estetiğini öne çıkartıyor. Deri eldivenler leopar desenlerin tamamlayıcısı. Sizler de Yaprak Mağazasından seçtiğim bu kombinleri hemen yapabilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Yaprak Mağazası
Adres : Ziyabey Cad. 1420. Sok 6/B Balgat ANKARA
Telefon : +90312 2856148
Faks : +90312 2856148




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder