Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daha Fazla Modanın, Kurbanı Olmayın

Moda üzerine birçok yazı yazılıyor fotoğraflar çektiriliyor. Ben daha stilim, ben daha tarzım, ben daha güzelim yarışına girdikçe, bir o kadar rüküş görüntü çıktığının farkına varılmıyor. Unutmayın daha fazla moda, her zaman daha iyi değildir. Ya da kıyafeti tamamlamak için yapılan abartılı makyaj, sizi daha güzel gösterecek değildir. Bazen kötü sonuçlar ortaya çıkartarak, sizi katıldığınız davette, ya da bulunduğunuz pozisyonda gülünç duruma düşürebilir.

En son katıldığım İstanbul Modest Fashion Week programında katılımcı ve davetlilerin stillerini fazlasıya inceledim. Bazıları sadeliği şıklıkla buluştururken, bazıları da abartının dozunu oldukça kaçırmış haldeydi.

"Organizasyondaki akşam yemeğinde, abiye elbise giymek bu durumun en basit örneğiydi mesela."

Ya da iki gün dolu dolu ve koşturmacalı süren organizasyonda, abartılı ve giyilmesi zor topuklu ayakkabı tercihi de bana göre yardırgayıcı bir durumdu. Ya da size yakışmayan, çok uç tasarımlar seçilmesi bir moda kurbanı olduğunuzun göstergesi.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..

Her zaman fazla abartıdan kaçının. Siz siz olun; asla aynı anda birden fazla desen, renk ve uç tasarımları seçmeyin. Kıyafetinizde sadece bir tane star parçanız olsun. Ve onu tamamlayan diğer parçaları özenle seçin. Dikkat çekmek demek, daha stilsin demek olmuyor. Bununla birlikte ölçülü giyimi tercih eden kadınların, giyim tarzlarına ayrıca özen göstermeleri gerekiyor.


"Başörtünüzü bir kimlik olarak önem veriyorsanız eğer, kıyafetiniz başörtünüzle uyum içinde olmalıdır. Çünkü kıyafet bütünüyle bir uyum ve ahenk demektir."

Türkan Eraslankılıç



Tesettürlü Tasarımcıların Farkı..

Hem Modada Uzman, Hem de Manken Olunabilir mi?

Tesettür Modaya Kurban Mı?

Böyle Tesettür Olmaz!

Tesettür Giyime Uymayan Stiller

Kendi Stilinizi Belirleyin, Asla Taklit Etmeyin!

Tesettürlü Elbiseler ve Makyajlı Mankenler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder