Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Trend Tesettür Kombinleri


Abiye tercihlerimiz için günlerce mağaza mağaza gezdiğimizi hepimiz biliriz. Peki tek bir tıkla oturduğunuz yerde tüm abiye modellerini incelemeye ne dersiniz. Trend Tesettür online alışveriş sitesinde, birbirinden iddialı abiye takımlar üstelik cazip fiyat avantajı ile muhakkak tercihlerinizde yer almalı. Özellikle düğünlerin ve kına gecelerinin vazgeçilmezi olan pantolon takımlı bu abiyeyi sizin için kombinledim.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Trend Tesettür online alışveriş sitesi sezonun en şık modelleri eşliğinde, size birbirinden şık kombinler sunuyor.  İster özel gün şıklığınız için, ister günlük kombin tercihlerinizde en trend tasarım ürünlere cazip fiyatlar ve ödeme kolaylığı ile hemen ulaşabilirsiniz. Trend Tesettür online alışveriş sitesinden seçtiğim ilk elbise, abiye tercihlerinizde gardroplarınızda olması gereken özel bir model. Bahar ve yaz mevsiminin tercih edilen soft tonlarını, bu kombinimde kullanmayı tercih ediyorum. Elbisenin ışıltısını çanta ve aksesuar tercihinizle daha da artırabilirsiniz.


Kot tunikler günlük giyimde ilk elimize gelen modeller arasında. Hatta her sezon kot tuniklerden iki üç renk muhakkak alırız. Trend Tesettür online alışveriş sitesinden seçtiğim koyu renkli kot tunik, nude tonları ile şık bir kombin oluşturuyor. Biraz daha enerjik bir kombin olsun derseniz çantanızı kırmızı renkten kullanmaya ne dersiniz.


Ofis stilimizde tercih ettiğimiz yelekler, bu sezon özellikle sezon trendleri arasında. Kiremit renginin eşlik ettiği pötikare desenli yeleğimizde kullandığımız kolye, kombinimizin stilini daha da ön plana çıkarmakta. Yaz sezonunda indirimli fiyatlarla hemen alabileceğiniz bu modeli, sonbahar sezonunda da kullanabilirsiniz. Canlı renklerden hoşlananlara bu modeli özellikle tavsiye ediyorum.


Hep siyahlar, lacivertler, bordolar.. Peki bu renkleri bir kenara bırakmaya ne dersiniz. İşte size renk tonu ile enerji verecek kombinimiz. Sarı ceket ve desenli tuniğimizin baskın renk tonunu kırmak için, açık tonlarda kotumuzu kullanmayı tercih ediyorum. Sezonun hiçbir zaman trendlerinden inmeyecek olan sivri burunlu babet modelini, bu kombine ayrıca çok yakıştırdığımı söylemek isterim.


Floral desen trendini her sezon görüyoruz. Bazen eşarbımızda tercih ederken, bazen de tuniklerimizde kullanmayı seviyoruz. Tek renkli tuniklerden sıkılanlara saks renkli çiçek desenlerinin baskın olduğu bu modeli özellikle tavsiye ediyorum.


Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder