Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zamansız Stil İpuçları


Her kadın, kıyafetleri içerisinde şık ve stil bir görüntüye sahip olmak ister. Sezon trendleri, renkleri, en son koleksiyonlar derken modanın içerisinde kaybolmak an meselesidir. Eğer iş yoğunluğunuz arasında modaya dair hiçbir şeyi takip edemiyorsanız bu yazım tam da size göre. İşte her daim şık ve trendy görünebileceğiniz önemli stil ipuçları..
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Vücut tipinizi bilin:

Giyinmenin en önemli kuralı vücut tipinizi bilerek kombinler yapmanızdır. Tüm kıyafet alışverişlerinizde, muhakkak vücut tipinizle uyumlu modeller seçmelisiniz. Bu sayede birbiri ile kombinlediğiniz her parça, üzerinizde şık ve güzel duracaktır. Vücut tipine göre giyinmek yazım ise, size bu konuda yardımcı olacaktır.


Doğru alışveriş yapın:

Çok kadın tanırım, sırf stil görünmek için en son koleksiyonlardan alışveriş yapan. Ya da indirim dönemleri bu da gardrobumda olsun, o da gardrobumda olsun diyerek alışveriş çılgınlığı içerisinde bulunan. Bu iki yöntemde yanlış giyinmenin başlangıcıdır. Yerinde, zamanında ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda yaptığınız alışverişler kombinlerinizi doğru parçalarda birleştirecektir.


Kurtarıcı renkler:

İçerisinde kendimizi en mutlu hissettiğimiz renkler vardır. Bu benim için siyah, senin için mavi, onun için ise beyaz olabilir. Nasıl sevdiğimiz kombinleri çok iyi taşırken, en sevdiğimiz renklerin içerisinde de mutlu oluruz. Bu ruh hali kombinimizi iyi taşımamıza yol açar. Sevdiğiniz ve size en çok yakıştığını düşündüğünüz renkleri, en sevdiğiniz kombinlerinizle birleştirmeyi unutmayın.


Aksesuarları doğru yerde kullanın:

Her kombine takılan, her kolye şık bir görüntü vermeyebilir. Ya da en trend çanta ve ayakkabılar kombininizi en iyi tamamlar anlamına da gelmez. Bu yüzden seçtiğiniz aksesuarları, kombininizle yerinde ve zamanınızda kullanın. Renk ve ışıltı dengesi aksesuar seçiminde ayrıca önemli.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder