Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nihan 2014 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu



Nihan 2014 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonunu hem tasarımları, hem çekim mekanı ile çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Tesettür giyim markaları arasında kadınlar tarafından ilgi ile takip edilen markalar arasında yer alan Nihan, özellikle sezonun havasına ve ruhuna uygun modern tasarımları ile şimdiden ilgi odağı olacağa benziyor.


Nihan modellerinde kışlık uzun mantolar ve kısa ceketler, renk ve tasarım olarak sade şıklığı yansıtmakta. Özellikle soğuk kış günlerinde kısa mantolar yerine, daha uzun mantoların tercih edilmesini öneriyorum.


Üniformatik trençkotlar her sezon tüm kadınların favori kap modeli. Çalışan kadınlar için daha resmi kıyafetleri dış giyim olarak trençkotların tamamladığını da söylemeliyim. İster lacivert, ister kareli desenlerdeki kap modelleri bu sezon sizin de aklınızda olsun.




Sezon trendleri arasında en çok konuşulanlardan olan asimetrik modeller ve pelerin omuzlar Nihan yeni sezon koleksiyonunda birçok tasarımda karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte tüvit kumaşla tasarlanan ve renk akışının olduğu kaban modelini de çok sevdiğimi söylemek istiyorum.


Sizler de Nihan yeni sezon modellerini merak ediyorsanız, işte en güzel tasarımlardan hazırladığım görseller. Bakalım sizin stilinize hangisi daha yakın gelecek.




Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder