Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Şişme Kabanlar Nasıl Giyilir

Kış gelince, kar da yağmaya başlayınca soğuktan korunmak isteyenlerin ilk tercihi, şişme kabanlar oluyor. Benim de kar mevsiminde tercih ettiğim şişme kabanım birkaç sezondur kurtarıcım oldu diyebilirim. Peki şişme kabanları nasıl giymeli, nelerle kombinlemeliyiz biliyor muyuz? Kış ortasında şişme kabanlarınızla stil bir görüntü elde etmek istiyorsanız, bu yazım tam da size göre.

Boyuna dikkat

Şişme kabanlarda boy çok önemli. Ne çok kısa, ne de çok uzun olmalı. Dizinizin altında bir şişme kaban, sizi hantal gösterecektir. Bu yüzden orta boy bir model tercihiniz olmalı. Ayrıca şişme kaban tercihinizde belinize oturan modeller, sizi daha genç ve spor gösterecektir. Hatta özellikle kemerli modelleri de seçmenizi tavsiye ediyorum.

Şişme kabanlarda kombin tercihleri

Şişme kabanlar kabarık ve hacimli olduklarından bol pantolonlar ve bol eteklerden uzan durmalısınız. Böyle bir tercih sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterecektir. Bu sebeple dar paça kotlarınız ya da pantolonlarınızla, rahatça kullanabilirsiniz.


Etek tercihinizde muhakkak dar kesim modeller olsun. Böyle bir kaban tercihinizde ayakkabınız botlar ya da düz taban çizmeler olmalı. Şişme kaban tercih ettiğiniz günlerde, diğer kombin parçalarını spor modellerden tercih etmeyi unutmayın.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder