Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spor Tesettür Giyim Kombinleri


Özellikle günlük şıklık deyince bazılarımızın hemen aklına spor stil gelir. İtiraf edeyim ben de AVM gezmelerinde, ya da arkadaşlarımla bir kahve içeceksem spor stili çoğu zaman tercih ediyorum. Spor tesettür giyim kombinlerinde sizler de farklı ilhamlar arıyorsanız, işte beş farklı kombin önerisi. İlk tercihim enerjisi ile kendisini belli eden sarı hırkanın üzerine kurulu bir stylingden yana oluyor. Işıltılı ayakkabılar fazla iddialı dursa da, benim favorm diyebilirim.



Hem spor, hem klasik bir kombin ikinci tercihim oluyor. Kahveler üzerine ilhamlanan kombin renklerimi, enerjik sarı ile tamamlıyorum. Spor stillerde kot pantolon kullanmayı sevdiğimden, kombinimin alt grup tercihinde denim yer almakta. Boyun detayı olan bu uzun tunikte, kollarda da yarasa detay olduğundan böyle bir elbiseyi asla çilek vücut tipinde olan hanımlara önermiyorum.


Soğuk kış günlerinde üst grup tercihlerimizde daha sıcak olmak adına, trikoyu kullanırız. Benim de kazak ve hırka tercihim örmelerden yana oldu. Kış sezonunda muhakkak ekru renklerinde uzun bir kazağınız olmalı. Bu kazak sizin her kombininize rahatlıkla eşlik edebilir. Pembe kazağın iç rengi ekru olduğundan, iç kazak tercihimi de ekrudan yana kullanıyorum. Düz taban ayakkabılar ve sırt çanta tercihim kombinim diğer spor parçaları.


Hiç lacivert ve sütlü kahveyi bir arada kullanmayı denediniz mi? Belki bu iki renk uyumlu mu olur diye içinizden geçirebilirsiniz. İşte açık tonlardaki sütlü kahvenin, lacivertle muhteşem uyumu. Kaban yerine trençkot tercih ettiğinizde soğuktan korunma adına iç üst grup tercihinizi uzun kazaklardan yana kullanabilirsiniz. Bu kombinim bu stil için en iyi örnek.



Spor tesettür giyim kombinlerinde, önemli olan kendinizi tüm kıyafetler içerisinde rahat hissetmenizdir. Son kombinim ise tamamen rahatlık üzerine hazırlandı. Günlük spor şıklığınızda sizler de bu tarz kombinler yapabilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

YOUTUBE KANALIMA Abone Olmayı Unutmayın

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder