Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kışın Olmazsa Olmazları; Deriler



Kışın gelmesiyle birlikte deri parçalar da tekrar dolaptaki yerini almaya hazırlanıyor. Mutlaka dolabınızda bir deri parça bulundurmalısınız bence. Deri, kadınları hem feminen hem de asil bir görüntüye kavuşturuyor. Ayrıca deri parçaları kombinlerinize ekleyerek farklı bir tarza kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz. Örneğin deri ceketleri klasik kombinlerinizle match ederek spor bir hava katabilirsiniz.


Elbette doğru kombin edilmesi ve çok dikkat edilmesi gereken bir parça olduğu da unutulmamalı.


Eğer kilolu ve geniş basenlere sahipseniz ekstra bir dikkat gerektiriyor. Öncelikle renkli derilerden kaçınmalı ve siyah, belden oturtmalı deri ceketler tercih etmeli, skinny deri pantolonlardan oldukça uzak durmalısınız. Aksi halde basenlerinizi tamamen ortaya çıkaracak ve olduğunuzdan daha fazla kilolu gösterecektir.


Son zamanlarda deri pileli etekler oldukça yaygınlaştı. Kısasından uzununa her tarzda bulmak mümkün. Kış aylarında midi boylarda deri pileli bir etek ile ister beyaz bir gömlek giyip kollarını da katlayarak salaş bir hava verebilir, isterseniz de bebe yaka veya top crop bluz modellerini de tercih edebilirsiniz.


Her ne kadar deriler siyah beyaz kombinlerin baş tacı olsa da Siyah deri eteklerinizi illa beyaz renkte ki gömleklerle ve bluzlarla kombinlemek zorunda değilsiniz. Bu senenin trend renklerinden olan kobalt mavi, koyu kırmızı ve zümrüt yeşili triko kazaklarla daha cool bir tarz yakalayabilirsiniz. Üzerinize de blazer bir ceket alıp, aynı renkte deri veya süet bir bot kullanırsanız cool bir görüntüye sahip olabilirsiniz.



Deriler aynı zamanda ayakkabı ve çantalara da imzasını atmış durumda. Deri clutch çantaları ister kalem bir elbiseyle kullanabilir, isterseniz de kot bir Jean, beyaz bir bluz ve stilettolarla tamamlayabilirsiniz.

Bu sene çokça karşımıza çıkacak olan deri botları da maxi deri etekler ve culotte jeanlerle kullanabilirsiniz. 

Konuk Yazar: Seher Beysülen
Instagram: seherbeysulen
Mail: s.beysulenn@gmail.com

İlginizi çekebilecek diğer konular...

Eteklerin Vazgeçilmez Şıklığı

Daha Fazla Modanın, Kurbanı Olmayın

Vücut Tipine Göre Giyinmek

İndirimler Kabusunuz Olmasın!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder