Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bir tarzda benliğimizi nasıl yansıtırız?


Bu biraz da sizin nelerden hoşlandığınıza bağlı. Üzerinizde taşıdığınız tüm kıyafetlerde bir imzanız olmalı. O da güzel bu da güzel diye giyinirseniz sadece fabrikaların üretmiş olduğu modelleri üzerinize geçirmiş olursunuz. Bir mankenden farkınız kalmaz zamanla. En çok üzerinizde neyi taşımaktan hoşlandığınızı düşünün. Bir fular olabilir, bir saat, belki yüzük çeşitleri veyahut bir renk, bir desen…

İnsanlar kombini gördüklerinde ’Aaa bu tam Ayşe’nin tarzı… Fatma’nın tarzı ‘ demeliler. Sizi en çok ne ifade ediyor?
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..

Mesela Dina Tokio denince hemen aklımıza çeşit çeşit şalları gelir. Başına şal bağlar yetmez boynuna da şal bağlar kombinini hareketlendirir. Tarzının ne derece İslami olduğu tartışılır fakat belli bir çizgisi olduğu kesin.



Türk tasarımcılardan Kuaybe Gider. Onu stiletto ile göremezsiniz ama stiletto olmadan da klasik ve şık olmayı başarır. Terliklerin, botların altına renk renk çoraplar giyer. Ürettiği modellere baktığınızda onun tarzını görebilirsiniz.

Benim de benliğimi en çok ifade eden şey takılardır mesela. Enerjimi takılarla ifade ettiğime inanırım. Herkes parmaklarımdaki 10 tane yüzükle tanır beni. Şahmeranlarım, bilekliklerim… Her tarza uygun yüzüğüm vardır. Klasik, spor, vintage… Bu yüzükleri severek alırım, kıyafetlerimle bütünleştiririm, kendimle bütünleştiririm. (Tabi ki bunu bir moda ikonu edasıyla söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın:) 


Sizi en çok ne ifade ediyorsa işte oradasınız! Çok fazla keşfe çıkmaya gerek yok. Sadece düşünün. Üstünüzde en çok taşımayı sevdiğiniz parçayı bulduğunuzda eksik kısmınız tamamlanmış olacak. Sürekli aynı şeyleri giyin, takın demiyorum elbette. Farklılık istediğinizde de bir çizginiz olsun. İnsan bazı renklere daha uzaktır, bazılarına daha yakın. Bazı desenlere daha uzak, bazılarına daha yakın. Geçenlerde etnik desenle ilgili bir yazı paylaşmıştım ’Hissederek giyinin’ demiştim. En çok hangi kombinin içinde mutluysanız, sizi hangisi en çok yansıtıyorsa, hangi renk sizin renginizse siz oradasınız.

Konuk Yazar: Tuğba Dönmez 
İnstagram: dnmztgba 
Mail: donmeztugba57@gmail.com

İlginizi çekebilecek diğer konular...

Pançolar Dolaplara !

Baştan Ayağa Tek Renk: Monokromatik Giyim

Pudra Tonlarının Yükselişi

Yaz Bitmeden Yapılacak Kombinler

Uzun Kazaklı Kışlık Kombinler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder