Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Bismillah" Dedim Başladım



Kadına dair, kadının kutsallığına, zerafetine, letafetine, asaletine ve şıklığına dair, kadının yaşam biçimini esas alan paylaşımlarımla "İnşaallah" sizlerle birlikte olacağım. Sizlerin de katkılarını sayfamda değerlendireceğim.

Kadının dünyasından, kadının vizyonundan geniş bir bakış açısıyla, giyim kuşamdan, modaya, yeme içme kültüründen, aile hayatına, anne ve çocuk bakımından sağlığa, seyahate bir yaşam biçimini yansıtmaya çalışacağım.

Bu sayfamda bir gazetecilik örneği olarak, haber, yorum, röportajlarla birlikte, ağırlıklı olarak moda dünyası, trendler, yurtiçi ve yurtdışı özgün tasarımlar, koleksiyonlarla ilgili, ilginizi çekecek olan merak ettiğiniz konulara yer vereceğim.

Bu bloğum alışa gelmiş bir moda ve stil bloğu değil; aynı zamanda siz hanımefendilerin hak ettiği insanlık ve kadınlık değerlerini büyük bir yelpaze içinde sunmaya gayret edeceğim.

Marka ve stil danışmanı olarak farklı mecralarda yazmakla birlikte, kendi sayfamı oluşturduğum bu bloğa "Bismillah"la başladım. "Bismillah"la başlanan her iş hayırla karşılık bulacaktır. İnşallah bu sayfamız bize, yeni dostluklar kazandıracaktır.


Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder