Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Soğuk Havalara Özel Kombinler

Soğuk havalar iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Ben de sizlere soğuk kış günlerinde size ilham vermesi için özel kombinler hazırladım. Hazırlamış olduğum her kombinde renk dengesi ve modeller size örnek sağlayabilir. İlk kombinimizde haki yeşilin sarı ile uyumunu görmektesiniz. Yeşil gold detaylı saatimiz kombinimizde önemli bir denge unsuru.
Bazılarımız rahatlığınan dolayı pantolon etekleri daha fazla tercih eder. Tabi pantolon etek tercih ettiğinizde, üst grubun baseninizi kapatmasına dikkat edin. Gri kalın pileli pantolon eteğimiz gerçekten çok şık. Üst dış giyim tercihim, gri pelerinden yana. Unutmayın sezon trendleri arasında yer alan pelerinler bu kış sizin de dolaplarınıza eklemeniz gereken önemli parçalar arasında.

Kahvenin şıklığına hangimiz hayır diyebiliyoruz. İşte sütlü kahve tonunda asitmetrik kesim tüvit tarzında uzun bir triko. Kahveyi ekru kumaş bir pantolonla kombinlemeyi tercih ediyorum. Mor bu kombinde hareket sağlayacak üçüncü rengimiz. Mor yerine yeşil, oranj, taba gibi kontrast diğer renkleri de kullanabilirsiniz.
Özel deseni, özel tasarımı ile iddialı bir etek. Böyle bir eteği uzun boylu kadınlara öneriyorum. Kiremit rengi ve siyahın kareli desende muhteşem uyumu, böyle bir etekte iddialı bir şekilde daha bir ortaya çıkıyor. Eteğimiz fazla iddialı olduğundan ikinci renk olarak sadece siyahı kullanmayı tercih ediyorum. Böyle bir kombinde üçüncü renk fazlalık sağlayacaktır.
Günlük şıklıkta siyah etek, her zaman favori parçalarımdan. Siyah eteğinizi her renkle kolaylıkla kombinlebilirsiniz. Ben siyah eteği gri ve su yeşili ile uygulamayı tercih ediyorum. Günlük şıklık dediğimiz için düz taban ayakkabılar bu kombinde özellikle kullanılacak modeller arasında.
Lacivet ve maviye en çok yakışan renkler arasında yer alan taba son kombinimde ilham kaynağım oldu. Sizler de soğuk havalara özel şık kombinler hazırlayabilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

1 yorum :

  1. All the combinations are gorgeous. But you don't put the sources. Could you please add the links or at least the brands?

    YanıtlaSil