Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Güzel Uzun Etek Modelleri


Tesettürlü kadınlar için uzun eteklerin yeri çok özel. Herkesin çok sevdiği ve asla vazgeçemediği sezonun en güzel uzun etek modellerini bugün yayınıma almak istedim. Soğuk havalarla birlikte kış renkleri etek tercihlerimizde etkin olsa da artık, tüm enerjik renkler artık her mevsim gündemimizde.


Ofis stilinizde tercih edebileceğiniz klasik siyah renkler ve lacivert renkler her zaman etek tercihlerinizde öncelikli olabilir. Siyah ve laciverte en çok yakışan beyaz ya da ekruları gömlek tercihlerinizde kullanabilirsiniz.


Bazen spor bir stilde etek tercih ederiz, bazen özel bir günde ya da davette. İster desenli ister tek renk olsun ölçülü giyimi benimseyen kadınlar için etekler kombinlerin en önemli parçası.




Lacivert ve ekrunun muhteşem uyumumdaki etekler de gerçekten çok zarif.


Saten ya da ışıltılı etekleri bu sezon fazlasıyla sevdim. Gri, siyah ya da desenli saten etekleri siz de kombinlerinizde kullanmaya ne dersiniz.


Canlı ve enerjik renklerdeki etkeleri özellikle tek renk gömlekler ya da bluzlarla kullanabilirsiniz. Böyle bir kombinde muhakkak şalınız tek renk olsun.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder