Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kombinlerde Farklı Duygu Halleri


Bazen kombinlerimizi yaparken duygularımızın etkisi altında kalırız. Ben de bugüne özel hazırladığım kombinlerimde, farklı duygu hallerinden esinlenerek hazırladıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. İlk kombinimdeki pembe ufak puantiye deseni beni çok etkiledi. Ayrıca iddialı gümüş renkli ayakkabıyı da çok sevdim. Bu iki özel parça eşliğinde kombinimi birbiri ile en uyumlu halde sizler için hazırladım.


Birkaç sezondur 3D etek desenleri trendler arasında. Kombinimdeki eteğin kabarık çiçek desenleri, gerçekten çok şık ve iddialı. Sonbahar için böyle bir eteği ve rengi düşünmeninizi öneriyorum. Kombindeki krem renkli stiletto ayakkabılar içinde söyleyeceklerim var. Bu model ve renkteki ayakkabıları, her kombininizle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca bu ayakkabı sizi daha uzun gösterecektir unutmayın.



Etnik desenlerin hakim olduğu parçaları ayrıca seviyorum. Konu etnik desenler olunca ilk akla gelen marka tabiki Etro oluyor. Ben de kombinimi Etro'nun çok özel ve canlı renklerde hazırladığı uzun ceketi için hazırlıyorum. Böyle bir kombinde pantolon ve çanta tercihimizi özellikle soft tonlardan yana tuttuğumu da söylemek istiyorum.


Ruh halim ne olursa olsun ben klasik giyinmeyi seviyorum diyenler içinse dördüncü kombinimi sunuyorum. Siyah renkli etekleri kombinlemek hem çok kolay hemde çok şık. Size ilham vermesi umduğum bu kombini ayrıca çok sevdiğimi de söyleyebilirim.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder