Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Haftasonu Kombinleri Şık Olur

Haftaiçi yoğun mesaiden sonra insan rahatlamak ve relaks olmak ister. Evde pijama terliğin, televizyon ve internetin  yanı sıra insan dışarıya çıkmak, hava almak ve bir tur atmak ister. Ya da haftasonu bir yerlere gidip vakit geçirmek, ziyaretlerde bulunmak ister. Her zamankinden farklı olarak haftasonununda kıyafetyerimiz şık olmalı. İşte size önereceğim kombinler.



Pudra rengi klasik bir etek üzerine kırık beyaz yakalı bir bluzla eşleştirelim. Bütün mesele bu iki yakın renge karşılık asimetrik renk değeri yüksek olan acı yeşil neoklasik, kuşaklı bir ceketle şıklığa adım atabilirsiniz. Ayakkabı, inci gerdanlık, küpeler saatler zarifliğinizi gösterir. Yine ceketinize eş değer renkteki çantanızla nezih bir kafede keyifle çayınızı yudumlayabilirsiniz.


İspanyol tarz kahverengi bir etek ve üzeri renk armonisi içinde bir bisiklet yaka kazak, süet botlar, çanta ve saat kombinesiyle şıksınız. Kaşe ve özel kesim omuzlardan dökülen pançovari çeketinizle hem feminen hem de entelektüel bir değersiniz. Bu kombinle bu pazar arkadaşınızla birlikte sinemaya gidebilirsiniz.

Gecenin ışıltısı bazen gündüze de yansıyabilir. Bu bir tahayyül ve bir tasavvurdur. Elbette kışın yünlü giysi giyilir. Eğer bu dış giyim modern kesim bir manto ise bohem hayata hazırsınız demektir. Gecenin mavisi, ister parlament, ister saks olsun, mutlaka ışıltınız davetlerde dikkat çekecektir. Ayakkabı, pantalon, çantanız uyum içinde olacaktır. Takılarınız sizin insiyatifinizde olsun.

Modern çizgilerle dikkat çeken bir yün elbiseniz olsun. Eskilerin kaput dediği bir yün paltonuz. Ayazlı soğuk günlerde sizi sımsıcacık saracak bir kıyafetiniz var demektir. Yine şık ve zarif olma adına kentli bir kadın için zarif ayakkabılar ve takılar kaçınılmazdır. Eğer bir doğa yürüyüşü yapmak istiyorsanız, ayakkabılarınız doğa yürüyüşüne uygun olmalı. Her fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder