Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kışa Özel Açık Renkli Kombinler


Enerjik bir etek ve onu tamamlayan o çok özel parçalar. Saks ve ekrunun uyumunu sevmeyenimiz yoktur. Bu iki özel rengi, zarif desenlerle bir araya getiren etek, kombinimin odak noktası. Mevsim kış olunca açık renkli kombinler giyilmez diye de bir kural yok. Bu yüzden eteğimizi ekru kazak ve kısa yapay kürk tamamlıyor. Diğer parçalar ise renk ahengi içinde özenle seçildi.



Yine sadece duruşu ve rengi ile adından çokça söz ettirecek ve beğeni sağlayacak zarif bir etek. Doğru parçalarla kombinlendiğinde soğuk kış günlerinde, size tarz bir stili de vaad ediyor. Puantiyeyi çok seven ben, bu eteğimiz için puantiye desenli gömleği özellikle tercih ediyorum. Puantiyeli gömleği ve desenli eşarbı bir arada kullanmayı tercih etmezseniz, şalınızı tek renk olarakta seçebilirsiniz.



Geometrik desen sevenler için, stil kurallarını zorlayacak bir eteği sizlerle paylaşmak istiyorum. Desen ve renk geçişleri ile iddialı ve gerçekten çok özel bir model. Eteğin albenisini bozmamak için kombinimin diğer parçalarında farklı renklere yer vermiyorum. Ekrunun hakim olduğu, desenli eteğin öne çıktığı bu kombinimi umarım beğenirsiniz.


Kış sezonu olunca açık renkli hırkalardan vazgeçemiyoruz. Spor şıklık ve rahatlık olunca da krem kazak ve onunla uyumlu gömlek tercihleriniz arasında neden yer almasın. Kot pantolon ve botlar bu kombinimin en rahat parçaları arasında.



İşte krem renkli kazak ve hırka ikilisini, taşlı bir kot pantolon ve fuşya renkler tamamlıyor. Çok açık renkli kombinler tercih ettiğinizde ikinci kotrast rengi canlı renklerden yana tercih edebilirsiniz. Bu sayede dingin bir kombine enerji vermiş olursunuz.

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :

  1. hepsi de çok şık

    YanıtlaSil
  2. Kombinlediginiz ürünlerin markalarini da yazarmisini z nerden temin edebiliriz çoook şık ve güzel

    YanıtlaSil