Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kombinlerinizde Renk Dengesine Dikkat


Şık kombinler oluşturmanın sırrı bedeninize ve stilinize uygun kıyafetleri seçerken aynı zamanda renk dengesine dikkat etmektir. Birbiri ile kontrast şıklıkta uyumlu renkleri kullanabilirsiniz. Ayrıca şimdiye kadar hazırladığım tüm kombinlerimde renklerin ahengini inceleyebilirsiniz. Saks, mavi, ekru ve pudra renklerinin hakim olduğu kombinde, aslında dört renk kullanmak risk olsa da, göze de çok batmıyor.



Siyah pantolonları hepimiz seviyoruz. Kıyafetlerimizde siyah renk detayı olan olan her modelle de, siyah pantolonları rahatlıkla kombinleyebiliyoruz. Beyaz uzun tuniğimizin siyah renk şeridi, siyah pantolonumuzla uyum içerisinde. Bordo kaban rengini şal renginde yakalayarak, kombinimizin ahengini sağlıyoruz.


Kış günlerinde açık sütlü kahveleri seviyoruz. Kareli gömleğimiz, kot pantolonumuzla sportif şıklık oluşturuyor. Ayakkabılar biraz yazlık kalsa da, renk uyumunda kendisini kurtarıyor : )


Kalem etekler benim favorim. Etek giymeyi çok tercih etmesem de, şık kombinlerde kalem etek faktörü çok fazla. Siyah dengesinin hakim olduğu bu kombini ben çok sevdim. Umarım sizler de beğenirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder