Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Güzel Siyah, Kışın Giyilir


Kışın neden koyu renkler giyeriz? Birazcık olsun soğuktan korunmak için mi? Güçlü ve asil bir imaja sahip olmak istediğimiz için mi yoksa siyahın ve kışın verdiği hüzün acı ve keder hissinden mi? Ya da daha basit düşünelim zayıf gösterdiğinden mi?

Her ne sebeple olursa olsun.

Bana göre en güzel siyah kışın giyilendir.. Nasıl en güzel kahve kışın içilirse en güzel siyah da kışın giyilir. Çünkü kahvenin güzelliği buz gibi havada içilen sıcak tadında, siyahın asilliği de kışın sessizliği ve karanlığında belli olur.



Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..
Bizler mevsimleri sadece bir hava durumu olarak yaşamayız. Her şeyin bir ruhu olduğuna inanırım ben. Yoksa her mevsim neden başka hissedelim ki? Yazın cıvıl cıvıl enerji doluyken kışın neden bir hüzün çöker içimize, yazın eve sığamaz kendimizi dışarı atarken kışın neden inimize çekilmek isteriz? Hepimiz bu duygulara bürünmez miyiz? Bürünürüz ve yansıtırız.

En basit örneği seçtiğimiz kıyafetler. Hüzün ve acı insanı güçlendiren duygulardır. Ve güçlü görünmenin bir yolu da siyah giyinmekten geçer. Nede olsa gücün ve ciddiyetin bir simgesidir siyah. Bu kış kendimizi bulacak, özümüze dönecektik. Siyah renk olmadan kendimize olan güvenimizi yeniden bulmanın bir yolu var mı? Bence yok. O yol mutlaka siyahtan geçecektir. Geçmeli.


Siyah aynı zamanda rahatlığı ve sade şıklığı aynı platformda buluşturuyor. Çabasız ve kusursuz aynı zamanda cool bir görüntüye başka ne kavuşturabilir bizi?



2016/2017 Sonbahar kış sezonunda siyahın asilliği beyazın masumiyetiyle buluşmuş bir şekilde çıkıyor karşımıza. Grafik desenlerde bir araya gelen ikili iddialı bir görüntü vadediyor. 

Ayrıca 2016-2017 sonbahar kış sezonunda İpekyol, Modanisa, Stradivarius, Mango gibi markalar da siyah ve beyazın uyumunu koleksiyonlarında yeniden gözler önüne seriyor.


Konuk Yazar: Seher Beysülen
Instagram: seherbeysulen

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder