Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Soğuk Günlerin Yıldızı, Sıcacık Ekoseler

Kışın rahat olayım ama şıklığımdan da taviz vermeyeyim diyorsanız ekoseler tam size göre. Aslında bu kış ekoseler herkese göre…

Satın alırken baya bir vaktimizi alır, düşündürür. ‘Ben bunu neyle giyerim, nasıl kombinlerim? diye endişe duyarız. Ama bugün geldiği noktaya baktığımızda hemen her giyim parçasında kendimize uygun bir ekose bulmak mümkün. Birçok markanın da sonbahar kış koleksiyonunda ekosenin bir versiyonuna rastlayabiliriz.


KAYRA 2016 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU

2016-2017 Sonbahar/Kış Haute Couture moda haftasında da tasarımcıların en çok kullandığı kumaşlardan biriydi.. Çok farklı renk tonlarında takım elbiselerle birlikte sunuldu.


Bu ekose parçalarla, klasik tarzınıza yapacağınız ufak dokunuşlar sayesinde daha tarz bir hava yaratabilirsiniz. Bunun en güzel örneği ise ekose bir şal, fular veya çanta ile sadeliğinizi hareketlendirmek olur.  

Baştan aşağı siyah giyinip camel bir ekose şalla sade ama kesinlikle zarif ve şık bir kadın olabilirsiniz.

Bu sene kırmızı ve siyah ekoseler kaşe kabanlarda çıkıyor karşımıza. İddialı bir görüntü sergilemekten yanaysanız pötikare desenli bir bluz veya gömlek tercih edebilir ve deri ya da ipek bir midi etekle feminenliğinizi ortaya çıkartabilirsiniz.

Ama yok ben uyumlu ve şık olayım bana yeter diyorsanız da ekose eteğinizin tonlarına uygun bir gömlek ve midi topuk bilekte botlarla risk almadan zahmetsiz bir şıklığa kavuşursunuz.

Eğer baştan aşağı ekose olacaksanız kullandığınız aksesuarlara dikkat etmeniz gerekiyor. Her ne kadar kendi başına iddialı bir parça gibi görünse de aksesuarlarla desteklenmediğinde basitleşebilir. Bu noktada elbisenin kumaşı, kalitesi ve ayakkabı-çanta seçimi oldukça önemli.

Sizlerde dolaplarınıza bir parça ekose ekleyerek kış sabahlarında uykunuza beş dakika daha ekleyebilirsiniz. Onlar soğuk kış günlerinin kahramanlarıdır.

Hem sıcak tutar hem de günlük tarzınıza iddia katarlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder