Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2014 2015 Sonbahar Kış Çanta Trendleri


Biz bayanların en önemli aksesuarı çantalardır. Bazen bir kombininin tüm parçaları arasında çanta, trendy görünüşü ile dikkatleri üzerine toplar. En kıymetlimiz olan çantalarımızda sezon trendlerini özellikle takip ederiz. 2014 2015 Sonbahar Kış Çanta Trendleri arasında hangi modeller var merak ediyor musunuz? İşte çanta trendleri raporumu paylaşıyorum.


KATLANAN ÇANTALAR
Geçen sezondan beri oldukça sık gördüğümüz katlanan çanta modelleri,2014-2015 sonbahar/kış sezonunda da yükselişine devam ediyor. Tasarımcıların farklı yorumlarıyla, renk ve desen alternatifleriyle, katlanan çantalar oldukça havalı görünüyorlar.


PÜSKÜLLÜ ÇANTALAR
Püskül trendi, çantalardaki hakimiyetine son sürat devam ediyor. Şimdiye kadar püsküllü bir çantanız olmadıysa, bu kış bu çantalardan edinmenin tam sırası.


ZARF ÇANTALAR
Zarf çanta modelleri, özellikle çalışan bayanların favorisi. 2014-2015 sonbahar/kış sezonunda, büyük ebatlarıyla hem havanıza hava katacaklar hem de kullanım rahatlığı sağlayacaklar.

OMUZ ÇANTALARI
Omuza asılan çantalar, hem şık hem rahat olmayı seçen bayanlar için, en ideal modellerden biri. Ünlü tasarımcılar, farklı renk ve aksesuarlarla hareketlendirdikleri klasik omuz çantası modellerine yeni yorumlar katmışlar.


NEON RENKLİ ÇANTALAR
Renkli bir kış için, sezon trendi neon kıyafetlerden sonra neon çantalardaolmazsa olmazlar arasında. Kışın soğuk ve kasvetli havası bu renklerle dağılacak.


EKOSE DESENLİ ÇANTALAR
Ekose desenler de trend listelerinden hiç düşmeyecek gibi duruyor. Kıyafetlerdeki ekose desenler, artık çantalarda da can buluyor.


RENKLİ ÇANTALAR
Bol desenli, bol renkli, dikkat çekici, büyüklü, küçüklü çantalar, verdikleri enerjiyle kışın koşuşturmacasında hayat kurtarıcı parçalardan olacaklar.


KROKODİL DESENLİ ÇANTALAR
Krokodil desenli çantalar her sezon trend listelerinde görmeye alışık olduğumuz modeller arasında. Tasarımcılar, 2014-2015 sonbahar/kış sezonuiçin, koleksiyonlarında yine farklı renk ve ebatlardaki krokodil çantalara yer vermişler.


YILAN DERİSİ ÇANTALAR
Yılan derisi çanta, bir klasik aslında! Her bayanın gardırobunda mutlaka bir tane olmalı. Bu sezon canlı tonlarda tasarlanmış bir model tercihi de yapabilirsiniz.


LEOPAR DESENLİ ÇANTALAR
Leoparın vahşi cazibesi yeni sezonda çantaları etkisi altına aldı. Leopar, büyük el çantaları ile, günlük sokak stilinize hem cazibe hem de rahatlık katabilirsiniz.


KÜRK ÇANTALAR

Kışın geldiği kürklerden belli olur. Kıyafet ve ayakkabılardaki kürk detaylar,2014-2015 sonbahar/kış sezonunda çantalarda da ortaya çıkıyor.


DOKUMA ÇANTALAR
İp dokuması ya da kumaştan yapılmış çantaları daha çok yazın kullanmaya alışık olsakta, bu kış kuralları çiğniyoruz, dokuma çantalardan bir tane ediniyoruz.


ZİNCİR ASKILI ÇANTALAR
Zincir askılar, çantaların en zarif aksesuarları gibi. Şık ve asil bir duruş için kıyafetlerinizi zincir askılı çantalarla tamamlayabilirsiniz.


KISA SAPLI ÇANTALAR
Kısa saplı çantalar da renk ve model seçenekleriyle kışın favorilerinden olacak.


TUTMA SAPLI ÇANTALAR
Tasarımcıların farklı yorumlarıyla , yeni sezonda clutchlar biraz şekil değiştiriyor ve tutma saplarıyla artık daha kolay taşınıyorlar.


TORBA ÇANTALAR
Günlük stilin en rahat ve en kullanışlı parçası tabi ki torba çantalar.


SLOGAN ÇANTALAR
2014-2015 sonbahar/kış sezonunda mesajlarımızı çantalara taşıyoruz.


SİYAH – BEYAZ ÇANTALAR
Monokromun etkisi, yeni sezonda kıyafetlerden sonra çantalarda da gün yüzüne çıkmaya devam edecek.


SIRT ÇANTALARI
Sırt çantaları, kışın yükselen trendleri arasındaki yerini alacak.


RETRO ÇANTALAR
Dönemsel esintilerin yer aldığı 2014-2015 sonbahar/kış sezonu bayan modasında, kıyafetlerinizi retro çantalarla tamamlayın.


KUTU ÇANTALAR
Kutu çanta modelleri, koleksiyonlarında estetiği ve nostaljiyi bir araya getirmek isteyen tasarımcıların tercihi oldu. Yeni sezonda, farklı modelleriyle daha çok göreceğimiz kutu çantalardan, şimdiden bir tane edinmeli.

2 yorum :