Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kombinlerde Her Parça, Ayrı Önemlidir


Kombinler parçaların doğru seçimi ve birleşimi ile en şık halde ortaya çıkar. Bu sebeple kombinlerinizin her parçasını hem model olarak, hem renk olarak özenle düşünüp seçmelisiniz. İlk kombinimde kahverenginin hakimiyetini görüyorsunuz. Bu kombinde kahvenin tek tonuna değil, farklı tonlarına yer verdim. Zümrüt yeşili ile kombinin renk dengesine hareket katmış oldum.



Bordo desenli etekler kış sezonunda enerjik görüntüleri ile benim favori seçimlerim arasında. Özellikle bu kombinde bordo desenli eteğe yer vermek istedim. Ve kombini bu etek üzerinden kurguladım. Pelerin kaban ise sezon trendi görüntüsü ile kombinimizin diğer önemli parçalarından. Ayrıca bu ayakkabı modelini de çok ama çok beğendiğimi söyleyebilirim.


Beni sıkı takip edenleriniz bilir puantiyeye ayrı bir düşkünlüğüm var. Puantiyeli olan her parçayı severim ve kullanmak isterim. Konu siyah beyaz ve puantiye olunca da, ortaya böyle muhteşem bir kombin çıkıyor. Ben bu kombini etekden dolayı çok sevdim. Umarım sizler de beğenirsiniz. Siyah beyazın dengisini gold rengi şal ve çanta ile sağlıyorum. Bunu da kendi kombinlerinizde dikkate alabilirsiniz.


Soft tonların hakimiyetinde bir kombin seviyorsanız, işte mint yeşilinin zarif uyumu. Ekru ya da kırık beyaz uzun bir tunik kış sezonunun vazgeçilmezleri arasında. Spor bir şıklık istediğimden bu kombini kot pantolonla tamamlıyorum.


Kışın enerjik kombinler deyince ilk akla gelen renklerden birisi de tabiki turuncular. Özellikle turuncu kaban canlı performansı ile kombinlerde ana renkleri oluşturabilir. Turuncularla kot pantolonları sizler de kendi kombinlerinizde deneyebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :