Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İspanyol Modası


O zamanlar henüz 10’lu yaşlarımdaydım. Hatırlıyorum da ablamın mavi İspanyol paça pantolonuyla beyaz İspanyol kol bluzu vardı. Hayatımın şekillenmesinde en önemli rol model olan ablam… Hep onun kıyafetlerini giymek isterdim. Gözüm kalırdı mavi pantolonunda. Büyüdüm, modası geçti, giyemez oldum. Ama benim için mavi İspanyol paça pantolonun yeri hep farklı oldu, ablam gibi. Mademki o zamanlardan içimde kalan bir uhde var hazır İspanyol kol bluzlar, İspanyol paça pantolonlar raflara dizilmişken yazmayalım mı iki satır? Yazalım.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..

Sitede yazan arkadaşlarım da bahsettiler modada bu yıl geçmişe dönüş olduğundan. Bu sonbahar uzayan kollar İspanyol kol ile birleşince pek bir şık pek bir zarif duruyor. Özellikle elbiselerde etkisini fazlasıyla göstereceğe benziyor. Tesettürlü bayanlar için de gayet giyilesi parçalar. Hareket ederken kollarınız görünmesin diye şık kolluklar da mevcut. Zeynep Tosun da İspanyol kol detaylarını fazlaca tasarımlarında kullanıyor bu bahar.


Zeynep Tosun koleksiyonundan birkaç parça

Tesettürlü bayanların yukardaki fotoğraflara bakıp ‘Tunik olarak da giyilir bu ya’ dediğini duyar gibiyim :) Ayakkabılardaki detayları farkettiniz mi? Kullanılan parçalar hem etnik desenli hem de ispanyol kol olmasına rağmen ayakkabılardaki küçük dokunuşlar kombini boğmamış,güzelleştirmiş. Siyah parçayı bir tesettür kombinde hayal edin. Ben hayal kurdum da çok güzel oldu :)


Gelelim bluzlara

Hepsi çok tarz çok havalı! Özellikle ilk fotoğraftaki kombinin güzelliği takdire şayan. Abartılı kollar desenli bir kalem etekle dengelenmiş ve ayakkabılarla da son nokta konulmuş adeta. Hemen yanındaki kombinlerde klasik bir tarzdan bir adım daha öteye nasıl gidildiğini görüyoruz.

İspanyol kollar dış giyimde de kendini gösteriyor


İspanyol paça pantolonlar


Kot İspanyol paça pantolonla yapılan kombinler daha bir şık duruyor sanki. Üzerine geçirdiğiniz beyaz bir bluzla, sıradan bir çantayla bile ayrı ayrı kullandığınızda çok da dikkat çekmeyen parçalar kombinde müthiş bir uyum yakalıyor.


İspanyol paça pantolonlarla spor bir tarz yakaladığınız gibi klasik bir tarz da yakalayabilirsiniz. Siyahı, kavun içi, kahverengisi.. hepsi ayrı güzel. Bu kombinlerde biraz daha aksesuarlarınıza,kullandığınız renklere dikkat etmelisiniz. Sizi olduğunuzdan uzun gösterecek bu pantolonları bu yıl sık sık kullanmalısınız. Tesettürlü bayanlar da şık bir tunikle yapacakları kombinlerde başarıyı yakalacaklardır. Hep hatırlattığım gibi göz zevkinize güvenin!

Konuk Yazar: Tuğba Dönmez 
İnstagram: dnmztgba 
Mail: donmeztugba57@gmail.com

İlginizi çekebilecek diğer konular...

YOUTUBE KANALIMA Abone Olmayı Unutmayın


Öğrenciler İçin Kombinler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder