Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kurtarıcı Ayakkabı: BOOTİE 'ler


Bootie: Bot ile ayakkabı arasında bir ölçüye sahip çoğunlukla bilekte biten ayakkabılardır. Topuklu, düz, platform tabanlı çeşitleri vardır. Ayrıca bootie’ler için ‘Ankle Bot’ ta diyebiliriz. Etek, pantolon, elbise ile çok rahat kombinlenebilirler.

Tabiî ki her parçayla olduğu gibi bootie botlarlada kombin yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. 

Bootienizi bir pantolon ile kombin yapacaksanız, pantolon paçasının bootie’nin bittiği nokta ile aynı veya bir tık yukarıda olması daha doğru ve şık bir görünüm oluşturacaktır. Ayrıca pantolon paçanız uzun ise bootie’nin içine sokmak yerine paçayı katlamalısınız.
Paylaşımlarımı Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..

Yalnız tercihiniz skinny bir pantolon ise ve bootienizle aynı renkse bu kuralı bozabiliriz. Tek renk ve kesintinin olmadığı bir görüntüyüde doğru ve şık bir duruş olarak kabul edebiliriz.


Ayrıca bootie’lerin bir çok stil ile uyum sağlamasıda geçerli bir tercih edilme sebebidir. Mesela klasik bir tarzınız varsa ince topuklu bootie’ler tercih edebilirsiniz.

Bootie botlar Sonbahar/Kış mevsiminde daha çok kullanılsada ,artık ilkbahar içinde uygun modellerin olduğunu görüyoruz.



Şık ve modern görünümleri sayesinde hem gündüz hem gece rahatlıkla kullanabileceğiniz Bootie Bot’lar özellikle mevsim geçişleri için tam bir kurtarıcı.

Konuk Yazar : Ayşenur Çalışkan 
İnstagram Hesab: http://instagram.com/aysenurcalisskan 
Mail : aysenur_cl@hotmail.com




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder