Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spor Kombinlerde, Spor Parçalar


Spor kombinler yapmak, bizi daha rahat ve salaş bir görüntüye iter. Denimler spor kombinlerde ilk akla gelen parçalar olsa da, şık tunikler ve kabanlarla da spor kombin zarafetini elde edebiliriz. İlk kombinimde açıkçası mavinin o buğulu havasına vuruldum diyebilirim.  Buz mavisi kaban benim için özel bir şıklıkta. Maviyi sevenler eminim bu kombinimi çok beğenecek.


Askeri yeşil bu sezon trendler arasında adından fazlasıyla adından söz ettiriyor. Askeri yeşille hardal sarısının fazlaca birbirine yakıştığını düşünenlerdenim. Bu iki rengin birbiriyle muhteşem uyumunu sizlerin de görmesi için özellikle bu kombini hazırladım. Bu iki zarif rengin kontrast uyumunu petrol mavisi bir çanta ile taçlandırmak istedim.



Kareli desen severim. Kareli desende lacivert ve beyaz olursa ayrıca severim. Bu kombindeki ilk ilham kaynağım lacivert beyaz kareli desenli kap oldu. Kırık beyazın lacivertle uyumunu bu sezon sizler de kombinlerinizde muhakkak denemelisiniz. Lacivert rengin keskin tonunu pembe tonlarının açık ve koyu renkli parçaları ile dengelemek istiyorum.


Kahverengi bu sezon ayrıca gündemimde olan bir renk. Kahve tonlarının hemen hemen hepsini bu sezon kombinlerime taşıyorum. Kahve sevenler için hazırladığım bu kombinde mavinin her tonunun çok yakışacağını söylemek istiyorum.

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :

  1. Still onerisi yaptiginiz i biliyorum fakat urunler cok hos temin edebilirim soylemeni z mumkunmu

    YanıtlaSil
  2. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm paylaşımlarım stil önerisi olup, hesabımda satış yapılmamaktadır. Kombinlerimde tasarım olarak kolay bulunabilir modeller çoğunlukta. Bunları Avm'lerde, mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde bularak, sizler de aynı renk ve tasarımlarla kendi stillerinizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerimin satış sitesini merak edenler yurtdışı online alışveriş sitelerinde bulabilirler. Teşekkürler.

    YanıtlaSil