Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Çilek Bebe Shele Butik’ten Çok Özel Modeller


Biz kadınlar şıklığımızı düşündüğümüz kadar, çocuklarımızın da şıklığını fazlasıyla düşünürüz. Hatta çoğu zaman çocuklarımıza, kendimizden daha fazla özen gösteririz. Çilek Bebe Shele Butik, çocuklarınızın şıklığını sizin kadar düşünüyor. Birbirinden özel modellerle her sezon, en kaliteli ve güzel tasarımları sizin beğeninize sunuyor.

Özellikle ufak bebeği olan anneler için, dışarıya çıkmak alışveriş yapmak meşakkatli bir konu. Hatta çoğu zaman tüm alışverişler internetten yapılıyor. Bu sayede, çocuklarımıza daha fazla zaman ayırabiliyoruz. Bilişim teknolojilerinin en üst seviyeye çıktığı çağımızda, artık  internetten alışveriş yapmak çok büyük bir kolaylık.

Çilek Bebe Shele Butik özellikle instagramda sergilediği modellerle tüm hanımların ilgi odağı olmakta. Çocuklarınız için istediğiniz en kaliteli ve şirin ürünleri sizin kapınıza kadar gönderiyor. Bu cici ürünlere ulaşmak için sadece Çilek Bebe Shele Butiğin instagram sayfasından beğendiğiniz ürünü sipariş etmeniz yeterli.  Kapıda ödeme kolaylığını da size sunuyor.

Benekli papuçların spor havası ile kırmızı kurdeleli bebek ayakkabıları ne kadar da hoş!. Örgülü ve çiçekli bandanalar çocuklarınızın saçlarını toplayan vintage örgülü taçlara benzetilerek ,estetik bir yorumla karşınızda. Puantiyeli elbiseler, kat kat çiçekli kırmızı etekler, resimli, uğur böcekli pattern tulumlar ve birçok farklı modelin her biri birbirinden güzel. Bununla birlikte rengarenk minicik  takım elbiseler ve tulumlarla Çilek Bebe Shele Butik artık bebeği ve küçük çocuğu olan bütün kadınların  favorisi olacak.

Çilek Bebe Shele Butik, ayrıca tüm kadınların ihtiyacı olan aksesuar ve tesettür ürünleri ile annelere de hizmet veriyor. Adana’da perakende mağazası olan Çilek Bebe, tüm çocuk ve bebek ürünleri ile sizleri bekliyor.

Çilek Bebe Shele Butik İnstagram Sayfası: http://instagram.com/cilekbebe_shelebutik

Ulaşabileceğiniz Whatsaap Numarası: 0545 883 34 76

Çilek Bebe Adana Mağaza: Fatih Mah. Mücahitler Cad. 143 / B Tellidere
Seyhan – ADANA Tlf: 0322 262 00 89

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder