Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Her Güne, 5 Farklı Kombin

Kombin yapmanın zorluklarından birisi de, hangi gün hangi kombini yapacağınıza karar vermenin zor olmasındandır. Bir hafta içinde farklı programlarınız varsa, her programa göre zamanın ve mekanın uygunluğunu da düşünerek kombin yapmak gerekir. Eğer alışveriş programınız için rahat ve şık bir kombin düşünüyorsanız işte tam da konsepte uygun styling. Havaların değişkenlik gösterdiği şu günlerde botlarınız ve kalın kazaklarınız kombinlerinizin ana parçalarını oluşturmalı.

Kış sezonunun en sevilen renklerinden birisi de kahvelerdir. Pantolon tercihini sevmeyen hanımlar için hazırladığım etekli kombin alternatifi, şık ve rahat styling düşünenler için bir seçenek olabilir. Kahve tonlarını hareketlendirmek ve canlandırmak isterseniz fuşya tonlarını kombin parçalarına ekleyebilirsiniz.


Siyah etek şıklığını hepimiz seviyoruz. İşte siyah zarif bir eteğin özel yorumu. Kalın kısa kazaklarınızla eteklerinizi kombinlerken, kazaklarınızın kısa olmasına özen gösterin ve muhakkak kazaklarınızı eteklerinizin üzerine çıkarın.


Ekose desen sevenler için, uzun tunik modellerinde bu desen bir tercih olacak. Ekru tunik ve hırkaya eşlik eden kiremit tonlarındaki çanta ve ayakkabı arzu nesnesi olmaya aday.


Renkli kabanlar risk olarak görünse de, karizmatik duruşları ile benim favori modellerimden.

Türkan Eraslankılıç

1 yorum :

  1. Merhaba yaptığınız kombinlerdeki beğendiğimiz parçaları nasıl satın alabiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil